kako cete da docekate 2021.

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj omiljeni broj je 2. A rodjena sam 20. I od ove godine sam ocekivala da bude bas bum. I bila je.
U svakom pogledu.
Svasta se izdesavalo a ja sam ostala ja. :heart:
Jos bolja. :zaljubljena:
Unazad 5 godina provodimo radno sa bas zestokim tempom.
Zahvalna sam sto smo ove sa decom, sami, pa jos negde mimo ustaljenog. Samo nas cetvoro usmereni jedni na druge.

Konkretno, veceras smo pravili plan.
Ustaje se i doruckuje OBILNO(tako sin kaze), pa se ide u setnju i na pijacu, cerka i mm ce na pijacu a sin i ja da kupimo cerKi poklon. Vracamo se u stan, spremamo i idemo na rucak u jedan novi restoran blizu nas, koji, po onome sto sam danas videla ima savrsenu hranu za mene :zaljubljena: zove se Casa de vinos.
Posle rucka opet setnja... malo grudvanja... mozda kupimo neki ukras za stan, zaboravili smo poneti a niko ne pominje... :lol:
Predvece se vracamo u stan, tusiramo, pravimo mezu, otvaramo vino...
Oko 20h sin baca petarde(nisu klasicne, neke puckalice)...
Igramo monopol...
Mezimo... jedemo voce...
i u ponoć palimo Dalmatinku(vatromet)... i dobijaju poklone... simbolicno knjige za sina i njoj neku igrackicu(zamolila me da ne bude knjiga :lol: ):vatromet:

PS. Deca zaspivaju u 00:05h a mi nakon 7-14 min :malav:

Moram sutra kupiti crveni ves... niti imam a nikad nisam ni imala... :lol:

To je detaljan plan... sutra dan planiram u spa...
Petarde su za retarde!
Necija beba ili bolesna osoba ili pas ce biti u velikom sresu zbog vasih petardi.to sto su puckalice,isti je stres.pomisli na to dok se tvoje dete bude zabavljalo.a pomisli na to i da danas baca puckalice pod vasim okom,sutra ce kupiti petarde sa drugarima i odose prsti.mozda ne njemu,ali svake godine necijem detetu da

Jedan topao pozdrav i od mene za sve ljubitelje pirotehnike

IMG_20201231_091157.jpg

Ovde svi kafici puni, pije se samo tako... stanovi isto... sve tresti... omladina pijana ubivena...
pitam ja muza “Sto danas piju?” Kaze “Pa pripremaju se za sutra.” :lol: omatorili smo
Videli smo i jednu devojku povraca dusa mamina samo tako... :lol:
Mladosti mladosti
u svetu nigde nema organizovanog okupljanja, vecinom idu negde putuju i organizuju se ponaosob
Mexico pogotovo, imam tako rodjake

I dalje je misterija - lokali zatvoreni, zvanicno zabranjena okupljanja ali su ukinuli policijski cas, taxiji rade cijelu noc...alkohola na stan imam tonu. Cijeli dan se premisljam i razmisljam, cak iscimah dilera da mi nabavi malo trave koju sam poslednji put pusio prije godinu ipo, ali se predomislih za to. Razmisljao sam da batalim alkohol sto cu najvjerovatnije i uraditi, zasitio sam ga se i bih da budem cist i na tom polju. Maloprije popih kafu i sad zapalih cigar nakon godine i cetiri mjeseca, malo da isprovociram i tu adikciju, vidjecemo, kako za nocas tako i za dalje kroz zivot. z:lol:

E, i dan osmi od kad izgubih miris, ukus mi se pomalo vratio... z:lol:

20201231_184846.jpg

Back