kako cete da docekate 2021.

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
z:bv: :veseljaci::ukras4::poklon::ukras4::ukras6:z:gs::veseljaci::jelka2::ukras5:

verujem da je ova godina vecini ljudi na svetu bila mnogo stresna
onim srecnijim malobrojnijim bila je lepa
a svi zele da se sto pre zavrsi
kako cete ove godine da ispratite ovu i da docekate sledecu za koju se svi nadamo da ce da bude bolja, lepsa i srecnija
ili cete da se pravite da pojma nemate o cemu se radi

viber_image_2020-12-30_22-40-34.jpg

Provešću kod kuće kao i uvek, korona mi nešto ne menja u tom smislu, uz klopu, piće i muziku, kao i uvek, porodično, bićemo svi zajedno, pustićemo svoju muziku na dvd i đuskati, a kasnije gledati filmove. Novu godinu dočekujem kako najviše volim, svi smo na okupu i biće zabavno. Kasnije gledamo tv program ili filmove i zezamo se.

Ni ja ne razumem. Kako misliš kako ću dočekati novu, kako da je dočekujem, uz rusku i grandovo narodno veselje :malav:
Kako misliš praviti se da pojma nemam, što bih se pravila da pojma nemam, šta ima strašno u prelasku iz 31. 12 u 1.1?
Stvarno ne razumem :dontunderstand:
Po čemu je ovo drugačija tema od one praznici nam stižu, jel i ovde treba neku retrospektivu da uradimo, presaberemo dobre i loše stvari, opet okrivimo koronu za propast 2020 ?

Ni ja ne razumem. Kako misliš kako ću dočekati novu, kako da je dočekujem, uz rusku i grandovo narodno veselje :malav:
Kako misliš praviti se da pojma nemam, što bih se pravila da pojma nemam, šta ima strašno u prelasku iz 31. 12 u 1.1?
Stvarno ne razumem :dontunderstand:
Po čemu je ovo drugačija tema od one praznici nam stižu, jel i ovde treba neku retrospektivu da uradimo, presaberemo dobre i loše stvari, opet okrivimo koronu za propast 2020 ?
ne nego da napises da li ce ova zbog okolnosti da se razlikuje od dosadasnjih kod tebe

Moj omiljeni broj je 2. A rodjena sam 20. I od ove godine sam ocekivala da bude bas bum. I bila je.
U svakom pogledu.
Svasta se izdesavalo a ja sam ostala ja. :heart:
Jos bolja. :zaljubljena:
Unazad 5 godina provodimo radno sa bas zestokim tempom.
Zahvalna sam sto smo ove sa decom, sami, pa jos negde mimo ustaljenog. Samo nas cetvoro usmereni jedni na druge.

Konkretno, veceras smo pravili plan.
Ustaje se i doruckuje OBILNO(tako sin kaze), pa se ide u setnju i na pijacu, cerka i mm ce na pijacu a sin i ja da kupimo cerKi poklon. Vracamo se u stan, spremamo i idemo na rucak u jedan novi restoran blizu nas, koji, po onome sto sam danas videla ima savrsenu hranu za mene :zaljubljena: zove se Casa de vinos.
Posle rucka opet setnja... malo grudvanja... mozda kupimo neki ukras za stan, zaboravili smo poneti a niko ne pominje... :lol:
Predvece se vracamo u stan, tusiramo, pravimo mezu, otvaramo vino...
Oko 20h sin baca petarde(nisu klasicne, neke puckalice)...
Igramo monopol...
Mezimo... jedemo voce...
i u ponoć palimo Dalmatinku(vatromet)... i dobijaju poklone... simbolicno knjige za sina i njoj neku igrackicu(zamolila me da ne bude knjiga :lol: ):vatromet:

PS. Deca zaspivaju u 00:05h a mi nakon 7-14 min :malav:

Moram sutra kupiti crveni ves... niti imam a nikad nisam ni imala... :lol:

To je detaljan plan... sutra dan planiram u spa...

hbt ladno sat vremena prelistavam tv u neverici da niko nema novogodisni program
i niko ne slavi ko da nije nista
kad sad vidim da je danas tj sutra 31 decembar, pogledao sam na sat
Ovde svi kafici puni, pije se samo tako... stanovi isto... sve tresti... omladina pijana ubivena...
pitam ja muza “Sto danas piju?” Kaze “Pa pripremaju se za sutra.” :lol: omatorili smo
Videli smo i jednu devojku povraca dusa mamina samo tako... :lol:
Mladosti mladosti

Back