Како ће демократе вратити КиМ?

No Idea . Koliko znam imaju neki plan .

A po mom mishljenju trebace nam u najboljem slucaju 100 godina da ga vratimo . Mozda 50 u hiper dobrom slucaju , sto gledajuci na nasu mazohistcno-prkosni mentalitet nikad nece biti ....

ja koliko znam nemaju nikakav plan .

tacnije tadic ima plan da srbija udje u EU i da onda spreci ulazak kosova u istu? mislim kakva je to glupost?

to je kao da ja tebi otmem stan i onda ti skujes "cunning plan" da me zbog toga sto sam ti oteo stan sjebes tako sto ces me spreciti da podignem kredit za kupovinu ves masine u lokalnoj banci? :lol:

Blackadder_III_-_Dish_and_Dishonesty.jpg

Браво. Мислим да је ово што је рекао Џо тачно. Сваки прави Србин треба да чува КиМ у Србији. Пошто знам да ће сада демократе да сколче и да пљују по патриотама, морам да кажем још и ово. Неко КиМ брани писањем, неко ратовањем. Не могу сви да ратују и не могу сви да пишу.

Браво. Мислим да је ово што је рекао Џо тачно. Сваки прави Србин треба да чува КиМ у Србији. Пошто знам да ће сада демократе да сколче и да пљују по патриотама, морам да кажем још и ово. Неко КиМ брани писањем, неко ратовањем. Не могу сви да ратују и не могу сви да пишу.

*** kakve misli....svaka chast...:super:

pa ako tadic ponavlja da je kosmet deo srbije i da ce tako uvek biti verovatno ima neki plan kako to da realizuje?

ili hoces da nam kazes da je tadic debil i idiot i nema nikakav plan i da ov o "kosovo je srbija" ponavlja tek tako jer su mu rekli da tako treba?

kako se ti praviš lud:lol:
pa koštunica i nikolić ponavljaju da je kosmet deo srbije i da će tako uvek biti, a ne vidim nigde njihov plan kako će to da realizuju.
u čemu je razlika, objasni nam:rolleyes:

ja koliko znam nemaju nikakav plan .

tacnije tadic ima plan da srbija udje u EU i da onda spreci ulazak kosova u istu? mislim kakva je to glupost?

to je kao da ja tebi otmem stan i onda ti skujes "cunning plan" da me zbog toga sto sam ti oteo stan sjebes tako sto ces me spreciti da podignem kredit za kupovinu ves masine u lokalnoj banci? :lol:

Blackadder_III_-_Dish_and_Dishonesty.jpg

ali nije tu u pitanju samo veš mašina, praktično bez pomoći kosovari ne bi mogli održavati ''cijeli stan''.

srbiji je jedina šansa da ekonomski osnaži, zauzme mjesto u evropi (politički) koje će joj omogućiti da u budućnosti postavi prije svega pitanje unutarnjeg uređenja kosova. i

i to ne sama srbija već srbi sa kosova, a onda ukoliko bi se uspijelo sa jačanjem srpskih enklava na kosovu, s tih pozicija djelovati dalje...

druga mogućnost ne postoji.

Back