Imam koleginicu koja je radila dva posla + studirala + imala decka za kog se udala pre nedelju dana. Devojka jos dobija Dositejevu stipendiju od 300 evra mesecno kao jedan od najboljih studenata. Sad vodi mlekaru sa momkom. Kad ona ima vremena i da dodje na predavanja na faks, svi imamo vremena.
Moja rutina je bila ustani, doruckj, popi kafu i citaj i rudari za literaturom jedno 2 sata. Pisi rad 2 sata, onda rucak pa teretana, pa opet pisanje rada par sati, pa onda ide lesenje od alkohola. Nekad u drustvu,a vecinom solotrinker.
Dok sam imao ispite rutina je bila slicna, samo sam umesto u teretanu, isao u streljanu i nisam rudario po netu vec sam imao knjige odakle sam ucio. Ostatak vremena (od 21h do 2-3 ujutru) sam provodio pijuci i viseci na internetu. Vikend je izlazak u grad.
Sad kad sam slomio nogu rutina je ustani sto kasnije da ti brze prodje dan, citaj, pisi i sprdaj se po netu jer ne smes da pijes. Vec 21 dan sam zarobljen u sobi.
Na fakultetu se spremaju kolokvijumi od 70 do 100+ stranica ,a lenji studenti to spremaju za tih tvojih 4 dana. Znaci, tih tvojih 15 strana je kerov ****. Ako je profa neki drkosh pa nema kolokvijuma, onda se sprema cela knjiga koja obicno ima oko 400 strana. Oni mucenici na medicini spremaju i ispite od 1000 strana, a ovi na filoloskom moraju da za godinu dana procitaju 22000 strana knjiga + knjige iz predmeta.