Kako bole hemoroidi?

lutkalutka

Početnik
Poruka
17
Eto, drugara, kao sto sam naslov kaže, mene zanima kako bole hemoroidi. Pretražih dosta foruma, uglavnom ljudi kažu da boli ali niko ne opisuje kakva je ta bol, kolika, gde se oseća, koliko boli. Imam unutrašnje hemoroide ali me nikad do sad nisu boleli pa se pitam dal su hemoroidi ovog puta. Hvala unapred.

Hvala na, zaista, slikovitom objašnjenju:-) a osim te zeravice, da li se bol moze reflektovati u debelo meso, prema nogama itd...

хахаа, мораш знати да Блајбија све другачије боли од обичних смртника;)

нисам сигурна да се бол шири према ногама, али болело га је у крстима,
некако није могао да се исправи док се то није смирило, уз неку маст, и мировање.
Овде су и крварили па су и тбл., за заустављање крварења биле од помоћи,
и обавезно без љуткасте, киселе, јако зачињене хране.

Eto, drugara, kao sto sam naslov kaže, mene zanima kako bole hemoroidi. Pretražih dosta foruma, uglavnom ljudi kažu da boli ali niko ne opisuje kakva je ta bol, kolika, gde se oseća, koliko boli. Imam unutrašnje hemoroide ali me nikad do sad nisu boleli pa se pitam dal su hemoroidi ovog puta. Hvala unapred.

hoćeš da kažeš da je problem što te ne boli, ili sumnjaš da u unutrašnjosti gajiš nešto drugo?

moj ti je savet da nađeš neki posao ili hobi, hemoroidi će nestati ko rukom odnešeni.

Imala jednu vrlo bolnu epizodu, otrcala na pregled u privatnu kliniku,.dr pregledao prstom i rekao -jedan unutrasnji hemoroid i da uradim Se, CRP i fekalni kalprotektin...nalazi bili dobri i to je to. Sad opet boli, boli cela zadnjica, pomalo udara na noge pomalo na trticnu kost, u pozadini svega osecam pecenje. Prosto ne verujem da jedna tako sicusna stvarcica moze tako da boli, eto to je u pozadini pitanja. Citam, ljudi kazu-uzasno boli, pa me zanima kako druge boli, eto...pozdrav...

Back