Kako biste Vi definisali opajdaru?

opajdara.jpg

Slab sam na opajdare...Kad me neka u društvu zadivi svojom slobodom,drskošću,a uz to i pojebljivošću-njen sam ko jedan!
Nek me i šiluje do zore-ne marim samo da slušam njene brezobrazluke ,drskosti i raspalosti!
Malo je danas takvih!
Danas kad test proba urliknem -one učute i ni makac.
Nekad je bilo:"Šta je ?! Zatreso ti neko kavez!?" i bila bi moja i ja njen!:zstidljivko::zelenko3:

dobro, majkumulepu, zar samo dragče i ja branimo opajdare ovde? sve finoća do finoće..
odoh večeras da se opajdarim za sve vas neopajadrene :******
eeej čuj svima asocijacije na tračeve, sve fine, sve zabrađene, ****** se bre...

- - - - - - - - - -

Imam modus šta je to opajdara: žena koja se zgražava na sve ono što ona jeste ili bi želela da bude ((:
meni to opajdara nikada nije asocijacija bila na dno dna, nego mi je bila asocijacija jednako lujka.

Ma, ebem im miša haha <3

- - - - - - - - - -

:lol:

kapiram da se neopajdare drže zajedno u krdima braneći stav da niko ni ne insuinira da su slučajno opajdare,
sex kapiram može, ne msm da su u celibatu, dužnost je dužnost, pa makar i ružnost z:mrgreen:
samo ja budala ostavila solidaran post, tipa-sve smo opajadare..eee al sam naivna..jedva čekam klimaks da se opametim z:mrgreen:

kapiram da se neopajdare drže zajedno u krdima braneći stav da niko ni ne insuinira da su slučajno opajdare,
sex kapiram može, ne msm da su u celibatu, dužnost je dužnost, pa makar i ružnost z:mrgreen:
samo ja budala ostavila solidaran post, tipa-sve smo opajadare..eee al sam naivna..jedva čekam klimaks da se opametim z:mrgreen:

Jedva cekas da budes stara debela I u klimaksu opajdara z:mrgreen:
Pa tesko ce ti to ici sta znam ...moraćeš da se potrudiš da se uklopiš

Jedva cekas da budes stara debela I u klimaksu opajdara z:mrgreen:
Pa tesko ce ti to ici sta znam ...moraćeš da se potrudiš da se uklopiš

ne želim da budem debela, ali ni mršava..žene u klimksu su najružnije kada su mršave, to pristaje mladosti
želim da budem jedra, što nije izvodljivo u klimkasu, ali je izvodljivo polupunačka tj mesnata ((: da ne kipi na stomaku, eto, skromna sam.
Uklopiću se jbttt, svaka krpa nađe xy zakrpa, imaću sopstveni klan i karaću klinčadiju kada se pojavi / ne doslovce, nego figurativno/

ne želim da budem debela, ali ni mršava..žene u klimksu su najružnije kada su mršave, to pristaje mladosti
želim da budem jedra, što nije izvodljivo u klimkasu, ali je izvodljivo polupunačka tj mesnata ((: da ne kipi na stomaku, eto, skromna sam.
Uklopiću se jbttt, svaka krpa nađe xy zakrpa, imaću sopstveni klan i karaću klinčadiju kada se pojavi / ne doslovce, nego figurativno/

Moš I doslovce šta te briga z:mrgreen:
Pa, solidan ti je plan samo mojne ime da diras

Back