zefir24
Primećen član
- Poruka
- 958
U slučaju izbijanja lokalnog ili globalnog ratnog stanja , da li imate neku strategiju ili 'kako kocka padne' parola?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U slučaju izbijanja lokalnog ili globalnog ratnog stanja , da li imate neku strategiju ili 'kako kocka padne' parola?
Naravno, pa neces valjda koracnice da slusassamo sex i narodnjaci
Toliko sam istraumirana od samog tog pojma da bih pokupila macku i pobegla negde gde je sigurno.
Stavio bih se u sluzbu okupatora, postao bih domaci izdajnik, da bih mogao da se obracunam sa zlim komsijama.U slučaju izbijanja lokalnog ili globalnog ratnog stanja , da li imate neku strategiju ili 'kako kocka padne' parola?
A đe bi to bilo?Toliko sam istraumirana od samog tog pojma da bih pokupila macku i pobegla negde gde je sigurno.
A đe bi to bilo?
samo da ne ugase Krstaricu![]()
samo da ne ugase Krstaricu![]()
Aman u ratu nema ni struje... kakve Krstarice kurci- palci... mada bi mogli da nabavimo svece i agregat...
E jbga... totalno sam neupucena..Nisi ti dovoljno slušala naše teoretičare zavera.
Ima da izvučemo Teslinu wireless struju iz rukava zajedno s atomkom iz Vinče.
Samo ne znam šta ćemo kad nagrnu izbeglice iz celog sveta u naš mali raj.![]()
Trebate samo redovnu depilaciju i zaštitu, ne treba se sramotiti u slučaju prodora strane vojske
pa sad je moderno vreme... valjda...Aman u ratu nema ni struje... kakve Krstarice kurci- palci... mada bi mogli da nabavimo svece i agregat...
Kad prodire strana vojska,
jesu li im, bar, podelili kurtone !?