evo nekih mojih ideja -
ubacujem njen broj telefona u imenik na mobilnom, ozvaničavamo vezu na fejsbuku (koliko je to pametno?), stan ništa posebno ne sređujem (jer je ok) ali o ličnoj higijeni malo više počinjem da vodim računa kao i o odevanju. hdd kao i internet history bih morao posrediti. oformljujem poseban novčani fond za zajedničke aktivnosti koje veza nosi sa sobom (što znači da bih morao skresati budžet na nekim drugim poljima).
na mentalnom planu, budim se ujutru kad ono nova realnost, dotična devojka je sada jedna krupna ideja koja se pojavila, privlačila bi moje spontane, manje misli kao planeta prirodne satelite. osećanja i energija takođe bi dobili neku usmerenost....
onda, tu su njeni prijatelji, porodica kao novi front koji bi razvukao moju energiju......
hmm, bila bi potrebna velika adaptacija na sve to, možda je veza ipak jedan nepotreban stres i napor. kako ne želim da imam decu čemu uopšte veza..... povremeni neobavezni seks i single status je možda bolji put kroz život za jednog usamljenika....