Kako biste se ponašali da ste u vezi?

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Recimo, ne znam kako, ali uspeli ste da otpočnete vezu sa nekom, šta se dalje dešava?
Usamljenički ste živeli dugo, kad odjednom posle par zajedničkih izlazaka vi i ona ulazite u vezu. Šta sve to sada menja u vašem životu?
Koliko često izlasci zajednički, koliko vremena zajedno i tako to?

Recimo, ne znam kako, ali uspeli ste da otpočnete vezu sa nekom, šta se dalje dešava?
Usamljenički ste živeli dugo, kad odjednom posle par zajedničkih izlazaka vi i ona ulazite u vezu. Šta sve to sada menja u vašem životu?

Menja ono sto hocete. U onoj meri u kojoj hocete. Nema pravila.

sto manje izlazaka sto vise sexa

evo nekih mojih ideja -
ubacujem njen broj telefona u imenik na mobilnom, ozvaničavamo vezu na fejsbuku (koliko je to pametno?), stan ništa posebno ne sređujem (jer je ok) ali o ličnoj higijeni malo više počinjem da vodim računa kao i o odevanju. hdd kao i internet history bih morao posrediti. oformljujem poseban novčani fond za zajedničke aktivnosti koje veza nosi sa sobom (što znači da bih morao skresati budžet na nekim drugim poljima).
na mentalnom planu, budim se ujutru kad ono nova realnost, dotična devojka je sada jedna krupna ideja koja se pojavila, privlačila bi moje spontane, manje misli kao planeta prirodne satelite. osećanja i energija takođe bi dobili neku usmerenost....
onda, tu su njeni prijatelji, porodica kao novi front koji bi razvukao moju energiju......
hmm, bila bi potrebna velika adaptacija na sve to, možda je veza ipak jedan nepotreban stres i napor. kako ne želim da imam decu čemu uopšte veza..... povremeni neobavezni seks i single status je možda bolji put kroz život za jednog usamljenika....

evo nekih mojih ideja -
ubacujem njen broj telefona u imenik na mobilnom, ozvaničavamo vezu na fejsbuku (koliko je to pametno?), stan ništa posebno ne sređujem (jer je ok) ali o ličnoj higijeni malo više počinjem da vodim računa kao i o odevanju. hdd kao i internet history bih morao posrediti. oformljujem poseban novčani fond za zajedničke aktivnosti koje veza nosi sa sobom (što znači da bih morao skresati budžet na nekim drugim poljima).
na mentalnom planu, budim se ujutru kad ono nova realnost, dotična devojka je sada jedna krupna ideja koja se pojavila, privlačila bi moje spontane, manje misli kao planeta prirodne satelite. osećanja i energija takođe bi dobili neku usmerenost....
onda, tu su njeni prijatelji, porodica kao novi front koji bi razvukao moju energiju......
hmm, bila bi potrebna velika adaptacija na sve to, možda je veza ipak jedan nepotreban stres i napor. kako ne želim da imam decu čemu uopšte veza..... povremeni neobavezni seks i single status je možda bolji put kroz život za jednog usamljenika....

A da probas da se prepustis i uzivas? Cemu tolika analiza svakog detalja?

evo nekih mojih ideja -

Woody Allen u povoju.

ne prečesto, jer što se češće viđate, brže će te da se smučite jedno drugom...il kako bi manje ružno reko, dosadićete jedno drugom...

Ne menja se nista, jedino budem malo obazriviji i smanjim kombinacije sa strane :mrgreen:
Salim se :mrgreen:
Ma sta ima da se menja , to vec postala rutina , kako se ja postavim tako ce i ona sto se tice vremena provedenog zajedno .

Прво мораш да седнеш сам са собом и будеш искрен да ли си ти уопште за везу или не, друго седнеш исто тако и ставиш на страну све добро што та веза носи, и све лоше, и знаћеш и сам да ли ти је то прихватљиво или не. А понашаш се као и обично, тј онако како се осећаш пријатно, па њој ако се свиди - свиди, ако не - слободна је.

Više ne želim da volim ikoga. Dosta mi je laži. Strepljenja. Uništavanja. Pravo da Vam kažem, ako jednog dana i dodje do toga, sa ovakvim traumama, da mene neko sačeka, razume, naprosto istinski zavoli, ne znam kako ću...I nije važno, nijedan nije ni pre ostao, ne mora ni svaki budući, to mi je već onako žešće postalo kristalno jasno, šta im je u glavi i medju nogicama, odnosno, koga briga sta sma ja u duši ili st sma prolazila, a samo sma jednom u životu svoje sve ispričala, i više neću nikada, to možete slobodno da zapišete u anale životne, da takva budala više neću ispasti nikada, da neko o meni zna sve. I šta me boli. I šta volim. Šta me duboko vredja ili neizmerno raduje. Više ja neću biti u ničijoj šaci, da se samo pitam kada će da me udari sve, sje*e najstrašnije kada se nekome nešto en dopadne, pa krene da me nervira i sekira. Ipak to nije više za mene. Vi koji ste imali više sreće u životu svom od mene, sretno Vam bilo. Ja se sada najstrašnije bojim svega i onako baš svačega, tako da kontam da to više nije za mene. Šta sma tražila, to sam i dobila. Da sma neka druga Jelena, od pre, rekla bih ti, da se sve menja na bolje, da tvoj život postaje sadržajniji lepši. Jer te enko voli. Jer ti nekoga voliš. Ali, svakako, nemoj uletati niti srljati i sebe na prečac dati...pre nego što vidiš da tebe drže u šaci, dok ti nekoga držiš na dlanu. Toliko. ♥

pa ne znam meni se tako nesto nikad nije desilo i uzasno strepin od tog dramaticnog momenta stupanja u prvu vezu, sigurno cu i ja traziti pomoc vako na forumu :sad2:

Back