- Poruka
- 391.550
Da li biste vreme trošili na putovanja, duhovni razvoj, kreativni razvoj Ili ne biste radili ništa ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bavio bih se malo poljoprivredom...Da li biste vreme trošili na putovanja, duhovni razvoj, kreativni razvoj Ili ne biste radili ništa ?
Pridružio bi se HezbollahuDa li biste vreme trošili na putovanja, duhovni razvoj, kreativni razvoj Ili ne biste radili ništa ?
Ništa Ukrajina ovoono?Pridružio bi se Hezbollahu
Neću da ubijam slovensku braću.Ništa Ukrajina ovoono?
Pa jeste i to što kažešNeću da ubijam slovensku braću.
Kako da putujes ako ne radis? Od kojih para?Da li biste vreme trošili na putovanja, duhovni razvoj, kreativni razvoj Ili ne biste radili ništa ?
Na ženama, od jutra do sutra.Da li biste vreme trošili na putovanja, duhovni razvoj, kreativni razvoj Ili ne biste radili ništa ?
Da, od toga zavisi.А колико пара имам?
То може да буде хоби. Мене "прави" рад за друге води у болест.Pa neki biznis, mora da se radi, nije bre zdravo da se ne radi
Ihaa smislila bih ja svasta, ali mora nesto da se radi nesto
pa mozda ti je vreme za promenu karijereТо може да буде хоби. Мене "прави" рад за друге води у болест.
Мени је много већи убица среће посао него недостатак путовања, боље ми је да не радим и не путујем него да радим и да путујем.
Нема одговарајуће каријере, свуда имаш шефове, и увек је онако како други хоће а никад није како ти хоћеш. Ја се не ложим на припадност хијерархији.pa mozda ti je vreme za promenu karijere
i ja imam sefa al nije smrad... nije svuda tako mracno sao probaj malo vidike da prosirisНема одговарајуће каријере, свуда имаш шефове, и увек је онако како други хоће а никад није како ти хоћеш. Ја се не ложим на припадност хијерархији.
Шеф је шеф. Нећу шефа.i ja imam sefa al nije smrad... nije svuda tako mracno sao probaj malo vidike da prosiris