- Poruka
- 49.425
Da li je birate kao meso, kao kolac ili kao vocku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako zvoni kao helikopter onda je extra!Kucnes pa slusas kako odzvanja
Ti si vrlo jednostavan i nezahtevan covek.biram iskljucivo po mirisu..ako mirise na sveze okupanu onda je to to![]()
Glava ili pismo sistemom...Da li je birate kao meso, kao kolac ili kao vocku?
Monetarno....Glava ili pismo sistemom...
Koji Djordje?Djodje bi sad rekao: od biraca nema ......
Kara ĐorđeKoji Djordje?
Prvo pravilo za izbor mesa je poreklo, ko ga je hranio cime i u koju svrhu. ( Najcesce se vidi, ali ne treba zanemariti trgovacku domisljatost ) Torta i kolaci iskljucivo po domacici koja je pravila ( recimo majka) vocka iskljucivo domace proizvodnje, neprskana stranim otrovima ) i da svaki proizvod ima deklaraciju .
Sto bi vozaci rekli ( knjigu odrzavanja) overenu od relevantnih osoba. Da ti ne uvale drugaricu da garantuje za ispravnost.
E aj stvarno, ti si covek u ozbiljnoj vezi, pisi jb.t kako si upoznao devojkuNe znam, ja namirnice biram prema nutritivnim tablicama.
Ovde su namirnice metaforicki date, izvedeno iz jednog posta, kojim je zena napisala da eliminise svakoga ko je gleda kao meso i evo do sada se niko nije izjasnio za takav pogled.Ne znam, ja namirnice biram prema nutritivnim tablicama.
E aj stvarno, ti si covek u ozbiljnoj vezi, pisi jb.t kako si upoznao devojku