Kako bi vi provele mesec dana bez ukucana?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
otisla kuca u nepoznatom pravcu :lol:

- - - - - - - - - -

Pravila bih zurke svakog dana a onda bih kao ona baba sa reklame zviznula celavku u belom da sve pospremi :D Verovatno bih se smorila pa bih zvala drugarice da prespavaju,bojim se da sam sama navikla sam na guzvu.Gledala bih da budem sto vise napolju da ne gledam prazne sobe.

i kod mene dolaze da prespavaju jer se smorim,a inace imam ludog psa pa mi nije cim kad sam sama

Srede vasi ukucani gajbu,kucu,gde vec zivite i ujutru kad se probudite doceka vas poruka na stolu tipa "otisli smo mesec dana u nepoznatom pravcu,ti uzivaj i odmori" .

Reakcija i sta bi radile meseca dana same?

Мало мање бих чистила и кувала, више бих читала, наспавала бих се (коначно) и надала се да им је тамо лепо.

Srede vasi ukucani gajbu,kucu,gde vec zivite i ujutru kad se probudite doceka vas poruka na stolu tipa "otisli smo mesec dana u nepoznatom pravcu,ti uzivaj i odmori" .

Reakcija i sta bi radile meseca dana same?

Navikla sam da svake godine budem 2,5 meseca sama kada mi dete ode na raspust. Sta radim? Isto sto i kada je on tu. Nekada mi fali ali moram priznati da mi i prija taj period. Ja sam inace taj tip, volim da sam sama ( mada i zivot sa detetom podrazumevam pod sama, svako treci svaki dan u kuci bi mi bio visak) pa to ti je. Nekako vise uzivam u svakodnevnim stvarima, u filmu, knjizi, tusiranju, obroku,...

Back