Kako bi ste reagovali da saznate da je clan vase porodice gay ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odrekli bi ste preko novina i prekinuli svaki konkat sa njim,prihvatili u rezervi, prihvatili i njega i njegovog momka tj devojku...
Nesto trece...:think:

Bila bi zabrnuta za njega/nju.

Moguce da bi osecala malo odbojnost. Ali bi ostala u istim odnosima, barem formalnim, i kada mu/joj nesto zaista zatreba ^^

Ja neznam dokle vise sa tim glupim pozivima na toleranciju i neko isticanje homoseksualnosti kao neceg normalnog.Sad vise nije cool samo biti gej nego si posebno cool ako na sva usta istices kako je tebi to skroz ok pa jos kao nesto to podrzavas.
Iskreno,zabole me da li je gej.To mi je isto kao pitanje "kako bi ste reagovali da saznate da neko iz vase porodice ima sklonosti ka S/M-u" ili ima foot fetis ili ga loze debele zene ili sta god slicno.Znaci ne zanima me.Ako je ***** neka se pederise.Ako krene da tu nesto promovise svoju seksualnost od mene u najboljem slucaju moze da dobije najveci stepen ignorisanja i izbegavanja.
Sad znaci i svi koji su hetero treba na sva usta da objavljuju svetu svoju seksualnu orijentaciju kao da je to neznam sta.

Odrekli bi ste preko novina i prekinuli svaki konkat sa njim,prihvatili u rezervi, prihvatili i njega i njegovog momka tj devojku...
Nesto trece...:think:

sta imam ja tu...reagovat?
e, sad dal ce mi se svidjet njegov/a djevojka / decko...
vec se dogadjalo da mi se vd zetovi/snajke ne svide, al cutim...dok moram :mrgreen:

Ja neznam dokle vise sa tim glupim pozivima na toleranciju i neko isticanje homoseksualnosti kao neceg normalnog.Sad vise nije cool samo biti gej nego si posebno cool ako na sva usta istices kako je tebi to skroz ok pa jos kao nesto to podrzavas.
Iskreno,zabole me da li je gej.To mi je isto kao pitanje "kako bi ste reagovali da saznate da neko iz vase porodice ima sklonosti ka S/M-u" ili ima foot fetis ili ga loze debele zene ili sta god slicno.Znaci ne zanima me.Ako je ***** neka se pederise.Ako krene da tu nesto promovise svoju seksualnost od mene u najboljem slucaju moze da dobije najveci stepen ignorisanja i izbegavanja.
Sad znaci i svi koji su hetero treba na sva usta da objavljuju svetu svoju seksualnu orijentaciju kao da je to neznam sta.

Ja ne znam dokle vise maloumna netolerancija. Ona je nenormalna i nemoralna. Homoseksualnost je normalna varijacija seksualnosti, uvek je gejeva bilo i bice..

Svi hetero konstantno objavljuju svetu svoju seks orijentaciju na svakom koraku svakodnevno.

Strejteri slobodno iskazuju naklonost prem partneru na javnim mestima.. Grle se, drze za ruke, ljube.. gejevi ne.

Strejteri predstavljaju slobodno svoje partnere, supruge, svakodnevno. Gejevi ne.

U medijima, sve strejt parovi i veze. Nijedna deklarisana domaca gej licnost, svi se kriju.

Ona masovna vencanja su strejt parade. Na gejeve hiljade huligana bacaju kamenice, i pokusali su masovna ubistva i prete gejevima smrcu godinama, i za to niti jedan nije uhapsen niti procesuiran.

Znaci, to sto pises je mozga bez..

Poslednja izmena od moderatora:
VId ovog tupavog besmisla za humor.. Pa sta i da je gej i da planira? I treba da kaze ako je razumna porodica.. Ja sam pedercina, velika stvar..

- - - - - - - - - -

Decko nije ni rekao da je gej. Jos jedna tupava fora..

Ја сам сигуран да је геј, требаш се мало пребацити на пдф политика и да видиш о чему све пише. Пљује све државе и све вере које су против хомосексуалаца. Подржава ову владу јер мисли да ће му обезбедити параду, плашим се за њега ако га поново не изневере.
Брига ме што си педерчина, имаш четири зида и то ти је довољно, своје идеје износи у том простору, не на јави.

Ja ne znam dokle vise maloumna netolerancija. Ona je nenormalna i nemoralna. Homoseksualnost je normalna varijacija seksualnosti, uvek je gejeva bilo i bice..

Svi hetero konstantno objavljuju svetu svoju seks orijentaciju na svakom koraku svakodnevno.

Strejteri slobodno iskazuju naklonost prem partneru na javnim mestima.. Grle se, drze za ruke, ljube.. gejevi ne.

Strejteri predstavljaju slobodno svoje partnere, supruge, svakodnevno. Gejevi ne.

U medijima, sve strejt parovi i veze. Nijedna deklarisana domaca gej licnost, svi se kriju.

Ona masovna vencanja su strejt parade. Na gejeve hiljade huligana bacaju kamenice, i pokusali su masovna ubistva i prete gejevima smrcu godinama, i za to niti jedan nije uhapsen niti procesuiran.

- - - - - - - - - -

Bila su vec dva ista komentara..Koja inventivnost..

Idi malo izučavaj biologiju, ništa u vezi homoseksualnosti nije normalno.

A kako da znamo da ti nisi?:think:

Pa ti sto napadaju pedere su cesto latentni homoseksualci, ili im je mala pisa, ili imaju neki drugi problem u glavi kad su se toliko navrli na pedere i njima se bsve . To je potvrdila i nauka istrazivanjima, da se homofobi vise loze na gej sadrzaje nego ostali strejt ljudi..

Poslednja izmena:

I da li ti to mozda nesto govori?
Znaci onda i pedofili treba slobodno da se setaju za ruke sa decom od 7 godina i da se vencavaju sa njima.I ovi sto se loze na zivotinje isto.I nekrofili da nose leseve sa sobom i svi treba to da tolerisu jer,zaboga,to je njihovo pravo.Razmisli malo o tome.
Hteo ti to da prihvatis ili ne homoseksualnost je nastrana i to nisam izmislio ja.

Sta bulazanis, otkud ja znam za taj tvoj link i sta predstavlja.. Pise pol muski ispod profila. A i nebitno da li je musko ili zensko, razumna porodica ce prihvatiti svoje dete..

Moji linkovi nisu :D
A kad ne znaš šta se trpaš da daješ ti komentar na moj post cccccc

A kad ti je već toliko stalo da saznaš moje mišljenje .... ne bih se odrekla ...... zato i želim da dam podršku Juci u tome da napokon bez stida i srama može javno izneti svoje seksualno opredeljenje :lol:

Moji linkovi nisu :D
A kad ne znaš šta se trpaš da daješ ti komentar na moj post cccccc

A kad ti je već toliko stalo da saznaš moje mišljenje .... ne bih se odrekla ...... zato i želim da dam podršku Juci u tome da napokon bez stida i srama može javno izneti svoje seksualno opredeljenje :lol:

Pa ti si sama trpala taj link kad si meni odgovorila.. otkud bih ja znao sta znaci..

A za misljenje te nisam ni pitao kako bi ti reagovala..

- - - - - - - - - -

I da li ti to mozda nesto govori?
Znaci onda i pedofili treba slobodno da se setaju za ruke sa decom od 7 godina i da se vencavaju sa njima.I ovi sto se loze na zivotinje isto.I nekrofili da nose leseve sa sobom i svi treba to da tolerisu jer,zaboga,to je njihovo pravo.Razmisli malo o tome.
Hteo ti to da prihvatis ili ne homoseksualnost je nastrana i to nisam izmislio ja.

Homoseksualnost nikoga ne ugrozava. To je normalna varijacija seksualnosti, to tvrdi nauka Medicina. Ne glupetaj..

Poslednja izmena:
Sta ti sad bulaznis?

Pa medicina kaze da je to normalna varijacija ljudske seksualnosti.

Homoseksualnost je oduvek postojala otkad je ljudskog roda, i prisutna je kod ogromnog broja zivotinjskih vrsta..

Ma kada je to "medicina" rekla, takvim stvarima se bavi biologija a ne medicina nemoj da lupetaš, ako si neobrazovan to je tvoj problem ali nemoj ovde da iznosiš tragikomične izjave. Kakva crna "normalna varijacija". Naravno razni biološki poremećaji postoje tako je oduvek bilo i biće.

Kopi pejst su tupave predrasude homofoba..

Иначе, немам ја ништа против педера док своја права траже између четири зида. Схвати то једном. Ја волим жене, жене рађају а не мушкарци. А ко ће наставити дугу лозу кад ти сигурно нећеш онда не знам, мени је то глупо.

Homoseksualnost nikoga ne ugrozava. To je normalna varijacija seksualnosti, to tvrdi nauka Medicina. Pedofila ima i strejt i gejeva, i to nidje veze nema. Ne glupetaj..

:hahaha:

Ne znam sta drugo da ti kazem na ovo.Samo cu ti reci da ne bi trebao da se hvalis time sto si gej i to je to.Nije to normalno ni po jednom osnovu koliko god se ti trudio da ubedis sebe u suprotno.

Ma kada je to "medicina" rekla, takvim stvarima se bavi biologija a ne medicina nemoj da lupetaš, ako si neobrazovan to je tvoj problem ali nemoj ovde da iznosiš tragikomične izjave. Kakva crna "normalna varijacija". Naravno razni biološki poremećaji postoje tako je oduvek bilo i biće.

Ne znas gradivo osnovne skole.

Da li je neka ljudska osobina poremecaj ili bolest je podrucje medicine.

A biologija kaze da je homoseksualnost uvek postojala u ljudskom rodu. I da postoji u mnogo zivotinjskih vrsta. I medicina i biologija se preklapaju u svojim istrazivanjima..

Poslednja izmena:
:hahaha:

Ne znam sta drugo da ti kazem na ovo.Samo cu ti reci da ne bi trebao da se hvalis time sto si gej i to je to.Nije to normalno ni po jednom osnovu koliko god se ti trudio da ubedis sebe u suprotno.

Ja ne ubedjujem sebe, to Nauka kaze.. A to sto ti ignorises nauku zbog svojih glupavih predrasuda govori da si zatucani homofob..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back