Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.754
Imaš pravo na svoj stav ukoliko imaš dece i to je to. I lepo je što nemaš poluge moći. Jer bi u suprotnom napravila veliku glupost.
Uostalom, zašto ti i ja moramo da se slažemo oko bilo čega?
- - - - - - - - - -
Ne policajče Gružanine. Prvo se pita osoba šta bi uradila u tom i tom slučaju, a tek onda reaguje. Ali vas to na policijskoj akademiji ne uče. Tako da nemoj da me smaraš tvojim naredbama za jedan botovski sendvič.
A ako ti nije nešto jasno, pročitaj moje prethodne poruke i pokušaj svojim malim policijskim mozgom nešto i da razumeš od pročitanog.
Nisi ti merodavan da daješ bilo kakav savet obzirom da ne umeš ni na jedno postavljeno pitanje da odgovoriš.
Zato sikter pederašu.
S obzirom na recnik i strpljenje kojim raspolazes, nisam bas siguran da si zreo za roditelja.
Mozda ne bi bilo lose za tebe zaposliti te malo u apsu da cistis klozete.
Tek da naucis gde su granice .
- - - - - - - - - -
treba se uvek umešati, naročito ako čujete da učenik šamara nastavnicu,
i ako nastavnica slučajno vikne na siroto dete, onda upadnete u učionicu i zajedno joj polomite koske,
pocepate dnevnik i posle odete pevajući, i sve to pritom neka neko snima mobilnim pa na youtube
da se vidi kako se nastavnica dernja na dete i odmah obavestiti o tome roditelje da podnesu tužbu protiv nastavnice
neki red mora da se zna, rodielji ne smeju da viču na svoju decu kao ni prosvetni radnici,
jer dete može jako da se istraumira
tebe mora da su prebijali ko macku kad si bio mali.Zato si sad i sam takav.