wihor
Ističe se
- Poruka
- 2.029
stavio bih ga pod lasere da vidim sta se to unutra desava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje različite umne bolesti koje izazivaju iznenadu agresiju ili totalno asocijalno ponašanje u pojedincima ili bolesnicima.
Kod nas je poznata činjenica i temparament koji ljudi karekterišu na Severnu i Južnu Srbiju.
Naravno, to sada nije tema, ali i kod “zdravih” ljudi, što se kaže pukne ventil, pa ne umeju da se kontrolišu.
Kroz poeziju, ja sam napravio malu demonstraciju. Koju možete ovde da čujete:
[
ahahahah šta, Buda je ustvari Zoran Kesić?![]()
ahahahah šta, Buda je ustvari Zoran Kesić?![]()
Evo nova : Osuda.
Pichchchka im se osuhila!
Osudjene:
Tazzica, Roodkapje, Malu Megi, Mjau-Mjau, Lila_, Lejjlu da Buni, Tol
Evo nova : Osuda.
Pichchchka im se osuhila!
Osudjene:
Tazzica, Roodkapje, Malu Megi, Mjau-Mjau, Lila_, Lejjlu da Buni, Tol
A hvala. Mnogima naravno nec'e da se svidja.
Intersantno a u vezi teme je i ovo donekle shto se desilo u Australiji.
ovaj decak je Herotako je receno na nemackom tv-u jer je nakon dugotrajnog mobinga imao hrabrost da se odbrani
![]()
E,jesi ti medicinski radnik ili se samo lecis?
Postoje različite umne bolesti koje izazivaju iznenadu agresiju ili totalno asocijalno ponašanje u pojedincima ili bolesnicima.
Kod nas je poznata činjenica i temparament koji ljudi karekterišu na Severnu i Južnu Srbiju.
Naravno, to sada nije tema, ali i kod “zdravih” ljudi, što se kaže pukne ventil, pa ne umeju da se kontrolišu.
Kroz poeziju, ja sam napravio malu demonstraciju. Koju možete ovde da čujete:
[ Svadja ] (opominje Vas, da rečnik je jak u ovom klipu, kao u većini naših domaćih filmova)
Lekare i zdravsteven radnike podučavaju kako da reaguju i kako da se ponašaju prema takvoj osobi.
Zanima me vaše mišljenje. Šta bi ste vi preduzeli i uradili u situaciji da vam se neko tako iznenada obrati?