Kako Bi Se Vi Ponašali?

• Začetnik teme Začetnik teme bud@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postoje različite umne bolesti koje izazivaju iznenadu agresiju ili totalno asocijalno ponašanje u pojedincima ili bolesnicima.

Kod nas je poznata činjenica i temparament koji ljudi karekterišu na Severnu i Južnu Srbiju.
Naravno, to sada nije tema, ali i kod “zdravih” ljudi, što se kaže pukne ventil, pa ne umeju da se kontrolišu.

Kroz poeziju, ja sam napravio malu demonstraciju. Koju možete ovde da čujete:
[

ovaj decak je Hero :lol::lol::lol::lol::lol::lol: tako je receno na nemackom tv-u jer je nakon dugotrajnog mobinga imao hrabrost da se odbrani
:lol::lol::lol:

Da, dobro je izveo :), zgrabio ga je samo i bacio a mogao da uzvrati pesnicom i tek bi onda nadrljao.
To je strashno kako decu maltretiraju ovde, ako si doshao iz druge shkole, nisi po izgledu car ili
trebash nekom da te iskoristi za svoj mali krug prijatelja.

Malogradjanstvo se uchi od detinjstva. I postaje deo karakter koji na kraju je kriv za sve nashe buduc'e greshke.

Postoje različite umne bolesti koje izazivaju iznenadu agresiju ili totalno asocijalno ponašanje u pojedincima ili bolesnicima.

Kod nas je poznata činjenica i temparament koji ljudi karekterišu na Severnu i Južnu Srbiju.
Naravno, to sada nije tema, ali i kod “zdravih” ljudi, što se kaže pukne ventil, pa ne umeju da se kontrolišu.

Kroz poeziju, ja sam napravio malu demonstraciju. Koju možete ovde da čujete:
[ Svadja ] (opominje Vas, da rečnik je jak u ovom klipu, kao u većini naših domaćih filmova)

Lekare i zdravsteven radnike podučavaju kako da reaguju i kako da se ponašaju prema takvoj osobi.

Zanima me vaše mišljenje. Šta bi ste vi preduzeli i uradili u situaciji da vam se neko tako iznenada obrati?

хахххахахахахахахахахахахахахахахахахах

Back