Kako bi reagovale?

sokvisnja

Iskusan
Poruka
5.908
Pozdrav zene!

Imam jedno pitanje i za vas a i za muskarce jer bih volela da mi kazete kako bi vi reagovale da vam se desi sledeca situacija i sta mislite da taj postupak znaci.

Recimo da se zabavljate sa deckom oko godinu i po da je pre vas bio dugo sa drugom devojkom sa kojim je bio pred brak. Ta veza je pukla, posle ste se vas dvoje smuvali i ostalo je istorija. Vas decko, u jednom trenutku, posle godinu dana vase veze, menja sliku na Fejsbuk profilu i stavlja sliku sa zajednickog putovanja sa bivsom devojkom, (on je sam na slici, ali...) i to bas od dana kada je on nju zaprosio i tacno ispred tog mesta. Da li bi tome pridavale znacaj, da li bi vam bilo ok ili ne bi, i sta bi mislile da to znaci?

Poslednja izmena:
woman-hits-man.jpg

То значи да си свој сок од вишње попила, и можеш устати са стола и напустити објекат.
Откуд сад знаш, можда они нису ни прекидали односе, мислим на односе.

Pozdrav zene!

Imam jedno pitanje i za vas a i za muskarce jer bih volela da mi kazete kako bi vi reagovale da vam se desi sledeca situacija i sta mislite da taj postupak znaci.

Recimo da se zabavljate sa deckom oko godinu i po da je pre vas bio dugo sa drugom devojkom sa kojim je bio pred brak. Ta veza je pukla, posle ste se vas dvoje smuvali i ostalo je istorija. Vas decko, u jednom trenutku, posle godinu dana vase veze, menja sliku na Fejsbuk profilu i stavlja sliku sa zajednickog putovanja sa bivsom devojkom, i to bas od dana kada je on nju zaprosio i tacno ispred tog mesta. Da li bi tome pridavale znacaj, da li bi vam bilo ok ili ne bi, i sta bi mislile da to znaci?
Deluje kao tip koji je privrzen tradicijama, koji neguje stare vrednosti.

Poslednja izmena:
То значи да си свој сок од вишње попила, и можеш устати са стола и напустити објекат.
Откуд сад знаш, можда они нису ни прекидали односе, мислим на односе.

hahahahahahahah ulepsao si mi dan odgovorom. Nisam se davno ovako nasmejala!

Hvala vam ljudi sto odgovarate, zelim da cujem jos odgovora.

Pozdrav zene!

Recimo da se zabavljate sa deckom oko godinu i po da je pre vas bio dugo sa drugom devojkom sa kojim je bio pred brak. Ta veza je pukla, posle ste se vas dvoje smuvali i ostalo je istorija. Vas decko, u jednom trenutku, posle godinu dana vase veze, menja sliku na Fejsbuk profilu i stavlja sliku sa zajednickog putovanja sa bivsom devojkom, (on je sam na slici, ali...) i to bas od dana kada je on nju zaprosio i tacno ispred tog mesta. Da li bi tome pridavale znacaj, da li bi vam bilo ok ili ne bi, i sta bi mislile da to znaci?
немој нас да питаш него њега

moze da bude otkachio
al nije skroz
jao

a nemoj to ti je kao magija neka, zato sto onda moras mozda stalno tako da mislis
ne znaci da ce da se smuva s njom, niti da se cuje s njom, niti nishta a nemoj ni da pitas, a moze uostalom da recimo misli o njoj a da ne stavlja slike, tako da pusti ne kvari

tj zavisi koliko ste komotni, valjda agresija ne

Poslednja izmena:
Pozdrav zene!

A otkud ti znaš za zajedničko putovanje i mjesto i prosidbu ?

ili ne znam mozda nekom smeta pa to kaze "smeta mi sto to drzis skloni ostavicu te :("
al to onda znaci da je ona bitna tebi
to valjda ne treba da se vidi
moguce da je nesvesno samo stavio
ovo je bas zenski razglabanje o detaljcicu

Pozdrav zene!

Свиђа се себи како изгледа на тој фотографији. :)
Не бих ни приметила да је то урадио осим ако међу нама не штима, имам разлог за сумњу па ми још то долије уље на ватру. ;)

Pa mozda mu je bila rame za plakanje tada. Ili mozda je imao napad iskrenosti. Takve detalje sadasnja ne bi trebalo da zna ni u ludilu ali eto. Svasta ima na belome svetu.

Ma dja sta ti je bre...muskarci ne razmisljaju tako!
Stavio je sliku jer se njemu svidja kako on izgleda na njoj! Nema to veze sa bivsom, a ni sa sadasnjom.

- - - - - - - - - -

Свиђа се себи како изгледа на тој фотографији. :)
Не бих ни приметила да је то урадио осим ако међу нама не штима, имам разлог за сумњу па ми још то долије уље на ватру. ;)

A ti ne prepisuj od mene :P :D :kiss:

A otkud ti znaš za zajedničko putovanje i mjesto i prosidbu ?

Pa sadasnja zna jer mu je bila drugarica u vreme dok je on bio sa tom bivsom.
Nije stvar u tome osuditi bilo kog aktera, vec kako takav potez izgleda iz ugla: sadasnje devojke, bivse devojke i na kraju krajeva njega i koji su njegovi motivi. Da li je to bezazleno, prikladno, umesto, neumesno. Da li je odraz: postovanja, nepostovanja, emocija prema bivsoj ili sta god mislite.

Back