Kako bi preziveli da nema brasna u prodavnicama?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kako bi preziveli da nema brasna u prodavnicama?

• Ne koristim ga🥂

glasova: 3 50,0%
  • Sve je u redu / imam zalihe 🥂

glasova: 0 0,0%
  • Imam kao obicno koliko mi treba 🤗

glasova: 1 16,7%
  • To je sve namesteno / ima ga dovoljno za sve 🎊

• Bice ga u nekoj prodavnici ako bas zatreba 🤨

• Ukupno glasova
    6
  • Anketa je zatvorena .

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.501
Zatecena naslovima koji su trenutno svuda 😒 eto da postavim temu kako bi na vas uticalo 😒.
Nije dizanje panike 😒 interesuje da li bi primetili kako ga nema kada ga ne bi bilo😒 koliko bi vas to primetilo 😒 kako bi uticalo na vase navike.

Ima ga / ima ga u prodaji / ne dopada mi se kada pisu da nema / postoje druge vrste ako bas treba.

Poslednja izmena:
Zatecena naslovima koji su trenutno svuda 😒 eto da postavim temu kako bi na vas uticalo 😒.
Nije dizanje panike 😒 interesuje da li bi primetili kako ga nema kada ga ne bi bilo😒 koliko bi vas to primetilo 😒 kako bi uticalo na vase navike.

Ima ga / ima ga u prodaji / ne dopada mi se kada pisu da nema / postoje druge vrste ako bas treba.

ja se samo pitam ovi shto imaju zalihe do ispod krova

ako dodje do srranja jel oni misle bezhati ili pogache petji !?

to gomilanje tariguza, sapuna, ulja i brashna mi toliko ide na zhivce da to nije normalno

to gomilanje tariguza, nasapuna, ulja i brashna mi toliko ide na zhivce da to nije normalno
ajde ajde

pa nekad su se tako skupljale značke, marke, hemijske, salvete i razglednice

sad se kolekcionarski duh promenio, danas je važno da se sakuplja samo ono što može da se pojede

a ja iskreno mislim da je velika nestašica na primer znački, niko ne pravi i niko se ne razmenjuje, a oni koji imaju ljubomorno ih čuvaju dok ne umru i dok njihova deca to ne izbace kao djubre, i usele ulje brasno i secer.

ajde ajde

pa nekad su se tako skupljale značke, marke, hemijske, salvete i razglednice

sad se kolekcionarski duh promenio, danas je važno da se sakuplja samo ono što može da se pojede

a ja iskreno mislim da je velika nestašica na primer znački, niko ne pravi i niko se ne razmenjuje, a oni koji imaju ljubomorno ih čuvaju dok ne umru i dok njihova deca to ne izbace kao djubre, i usele ulje brasno i secer.

kad uidjem tako u neke stanove (a prilikom posla ulazim u mnoge stanove) tachno znam gde za vrijeme gladi i nestasice treba pokucati

tolika katastrofa shta narod navlachi

psiha je chudo

Trenutno ga jako retko koristim, ako mi zatreba mogu da kupim.

Veća nestašica bi me pogodila indirektno ali tu mogu da posejem par hektara za lične potrebe.

Back