kako bi potrosili 127 miljona eura ?

Не би их потрошио.
Живео бих удобније и опуштеније, али неко ко само тако списка толики новац је тек мало више од уобичајеног идиота.
Доста бих учинио за добротворни, образовни и научни рад и постарао се да се фондација одржава и кад мене не буде било, мада ово последње звучи потпуно невероватно и задире у научну фантастику.

Не знам, нисам никад маштао о томе. Знао сам понекад рећи: Е што не падну сад неке паре са неба, ал то кад су ми требале.
Вероватно бих их држао негде па кад ми падне на памет нешто, извучем колико ми треба. Могле би тако да стоје годинама, остале би некоме у наследство.

Можда бих дао нешто у хуманитарне сврхе, гризла би ме савест са толиким парама. Кад бих имао моћ, прво бих се решио ових сиромаха на улици. Наравно, не бих их се решио у конц. логорима, него бих им помогао, не волим да их гледам.

Сад кад мало боље размислим, један део пара бих уложио да направим кућицу на планини поред неког језерцета, то ми је неки сан. Мало бих и путовао.

Poslednja izmena:
Svi koji su dobili, na kraju su loše završili. Zato i ne uplaćujem, jer, kakve sam sreće, izvukli bi me. :(

Uplati i kada dobijes pokloni meni,necu se buniti :D .

Pola bih odvojila u dobrotvorne svrhe-nasla bih ljude u Srbiji koji nemaju ni osnovne uslove za zivot i obezbedila im ih direktno,dala bih za lecenje bolesne dece/ljudi koji nemaju para a potrebni su im (uplatila naravno direktno na racun ustanove gde treba da se lece),jednostavno tim parama bi pomogla ljudima koji nemaju a hitno su im potrebne.Dala bih i na finansiranje narodnih kuhinja za najugrozenije gradjane.

Ostaje mi tu nesto vise od 60 miliona.30 miliona bih dala za izgradnju crkve.Ktitorstvo bi mi ispunilo dusu.

Ostatkom para bi obezbedila ljude koji su meni davali kada nemam(i koji su bili tu za mene emotivno,kad je najteze)do kraja zivota,priustila sebi i mojima koji su to zasluzili miran i lep zivot.

Svim dragim ljudima bih ispunila zivotne zelje u vidu zeljenih putovanja.

Ta preostala cifra bi bila dovoljna da ja zivim normalno i mirno do kraja zivota.

Sebi bi kupila iz Japana oreginalnu Katanu,Surikene,Tessen (metalna lepeza za blisku borbu),Nawu(uze za vezivanje napadaca i druge upotrebe tipa zamke,penjanje).

Napravila prelepu biblioteku punu knjiga koje mnogo volim da citam i ponudila bilo koje pare za oreginal rukopis Gospodara Prstenova Dz.R.R.Tolkina.

Zivela bih u obicnoj kuci i dalje bila dobra sa onima koji su bili uz mene i pre toga.

Poslednja izmena:
ovog trenutka da mi daju, zadrzo bih dvesto iljadarke.. ostalo bih podelio, nesto rodbini, ostalo u dobrotvorne svrhe.. a kako bi vreme prolazilo, ko zna sta bi bilo.. mozda bi razmisljo: ma malo mi je dvesto.. bar tristo, cetristo.. ko zna dokle bi doguro tako razmisljajuci.. a mozda bi mi i puko film od tolkog tereta, pa bi reko: ko vam ebe mater, sad cu sve da podelim

Europski loto vec dugo nije izvucen pa je naraso na 127 milja eura . Sta bi vi da dobijete toliko , sto bi kupili na sta potrosili ? Meni je zapeo za oko jedan jadranski otok ( svetac ) . Sa ostatkom bi vjerojatno usao u biznis . Rodbini nista !

Sta imam od toga sta bi kada necu imati nikada :lol:

Kupila bih nekoliko kuca, hotel neki, kucu na moru jednu na jezeru jednu na planini ...

Biznis sa hotelima, neki lokal... itd...

nista posebno :aha:

Poslednja izmena:
Kupio bih odmah neko jezero , napunio ga ribom i pozvao pecarose da dodju besplatno da pecaju .
Sredio bih okolinu jezera da to bude najljepse jezero na svijetu a na ulazu bih napisao RAJ .
Moje pomocnice bile obucene kao andjeli ( naravno i sa bijelim krilima ) i pecarosima besplatno dijelili
mamce .Sebi bih rezervisao najbolje mjesto za pecanje .Bio bih u bijelom a na glavi bih imao
vijenac od trnja ( al da ne bocka ) ! z:mrgreen:

Sa 27 miliona bih obezbedila sve drage i voljene osobe.
A sa ostatkom bih dosla na vlast ove jadne drzave i dala sve od sebe,
da napravim uredjen sistem, u kom se ne bi davale pare(milioni) za kriminalce,
dok sirot narod skuplja crkavicu za decu kojoj treba par hiljada evra za operacije.

Sumnjam da bi sa tim iznosom mogla postici bas sve sto bih zelela,
ali bar deo i bila bih zadovoljna.

Mnogo je skotova koji imaju mnogo vise u dzepu a mnogo manje u dusi

Back