Kako bi odreagovale?

Jest', a posle ja luda što stalno perem sudove i brišem prašinu :cool: Jel vidiš u kakvu nezgodnu i neprijatnu situaciju može da te dovede taj ležeran stav, u zemlju da propadneš od sramote, a i bruke bogami :p
:mrgreen:

a i ona...zar nije mogla to malo sudova da sredi kad se vec posluzila :mrgreen:

mislim,eto ja na primer,tamo gde sam bila dobro posluzena :rumenko:,rado sam i sudove oprala

a i ona...zar nije mogla to malo sudova da sredi kad se vec posluzila :mrgreen:

mislim,eto ja na primer,tamo gde sam bila dobro posluzena :rumenko:,rado sam i sudove oprala

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
A idi u peršun, izazvala si mi asocijaciju i ne mogu da prestanem da se smejem. To kao u restoranu, kad nema da plati, pa mora da pere sudove da oduži šta je konzumirala :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

u tom slučaju, "naša" bi švalerka morala da pere ne samo sudove, nego i prozore, tepihe, kupatilo, a nije isključeno da bi i sprat mogla da dozida :mrgreen:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
A idi u peršun, izazvala si mi asocijaciju i ne mogu da prestanem da se smejem. To kao u restoranu, kad nema da plati, pa mora da pere sudove da oduži šta je konzumirala :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

u tom slučaju, "naša" bi švalerka morala da pere ne samo sudove, nego i prozore, tepihe, kupatilo, a nije isključeno da bi i sprat mogla da dozida :mrgreen:

opa,znaci upala ti kasika u med:)
neka,neka...

Covek se dan ranije vraca kuci sa poslovnog puta.

. Vracajuci se kuci pita taksistu, da li bi hteo da mu
bude svedok, jer misli da ga žena vara...taksista pristaje, uz uslov da
mu plati 100 Eura.

Dosavsi kuci, obojica se tiho usunjaju u spavacu sobu.

Muž upali svetlo, baci cebe s kreveta i ugleda ženu s ljubavnikom.

Ljut uzme pistolj i prisloni ga ljubavniku na glavu.

REKLAME

‎2 deo:Žena povice:

- Ne pucaj, lagala sam te da sam nasledila novac. ON je platio BMW kojeg
sam ti dala, ON je platio jahtu, ON je platio godisnje karte za
utakmice, ON je platio kucu na jezeru...placa i mesecne racune...

Muž spusti pistolj, pogleda taksistu i upita:

- Šta da radim?

Taksist odgovori:

- Pokrij coveka, da se ne prehladi...!!!

A sada pitanje za vas drage moje dame:
Kako bi ste vi reagovale da "uhvatite" u krevetu vaseg dragana sa nekom damom,(poznatom ili nepoznatom)?
Znaci , vratite se kuci neplanirano,(umorni s nekog puta) i gle: scena!
Sta je vas sledeci potez?

Rastava!

...uFatio te je sa drugim(a)...? :lol:
Ha,ha...ma ne..ja sam uvek bila oprezna..;) uhvatila ja njega na delu...u stvari, kada sam bila mladja imala sam obicaj da kada pocnem sa nekim da se zabavljam i razvija se veza jedno mesec dana,ja stavim tog nekog na probu...posto smo svi ziveli u Studentskom gradu,ja kao odem kuci na nedelju dana da spremam ispit i onda se vratim ranije...da iznenadim tog nekog...i tako iznenadim jednom prilikom tog nekog tipa...nije zakljucao vrata,koji som!!Pa samo sam im rekla da dugi put zakljucaju vrata...i od tada je postao vazduh za mene...

Jedan lik je u soku kad je video zenu sa svalerom, otvorio frizider da se masi rukom za pivo, ne bi li se malo rashladio i dosao k sebi. Ali hoces vraga; svaler popio svo pivo. E, ovo je bilo stvarno previse. Toliko se razbesneo da je smesta izvadio coveka iz kreveta i ljutito ga poslao po pivo. Pa mu to nije bilo dosta nego ga poslao ponovo, jer nije doneo ladno.
Sta da vam kazem...zena je bilo ogorcena. Toliko ju je osramotio, neeuropskim ponasanjem, da nije znala kako ovom da se izvini. Nije vise smela na oci da mu izadje od stida.

Back