Kako bi nastavili zivot da odjednom nema interneta?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kako bi nastavili zivot da odjednom nema interneta?

• To ne bi bio zivot !

glasova: 3 13,6%
  • Normalno / kao pre nego sto nam je dat na koriscenje uz placanje.

glasova: 7 31,8%
  • Tesko

glasova: 2 9,1%
  • Nece se desiti / mnogo para nam uzimaju tako.

glasova: 2 9,1%
  • Nece se desiti / tako nas kontrolisu.

glasova: 0 0,0%
  • Ne bi bilo nasilja od nepoznatih osoba.

• Ne treba nam / neka nestane nije steta.

glasova: 5 22,7%
  • Pun je dezinformacija / nije nam neophodan.

• Zar da moram sve uzivo ???

glasova: 3 13,6%
  • Kako da se muvamo uzivo / nije ovo kameno doba???

• Ukupno glasova
    22
  • Anketa je zatvorena .

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.509
Probudite se sutra / nema interneta / vratili se sms mms poziv / kako bi izgledao vas zivot tada?

Da li bi vas istraumirao povratak na cedeove / kasete / vokmene / obicne igrice / uzivo drustvene igre?

Kako bi preziveli da se druzite samo uzivo / nema da se pije kafa alkohol sa drustvom preko Instagrama?

Poslednja izmena:
Probudite se sutra / nema interneta / vratili se sms mms poziv / kako bi izgledao vas zivot tada?

Da li bi vas istraumirao povratak na cedeove / kasete / vokmene / obicne igrice / uzivo drustvene igre?

Kako bi preziveli da se druzite samo uzivo / nema da se pije kafa alkohol sa drustvom preko Instagrama?

Internet je sto moja majka kaže ZLO

E sad smatram da je korišćene interneta bilo drugačije zamišljeno, upravo da olakša mnogo toga npr. meni je na poslu i za rad neophodan i za rad i za obračunavanje.

Takodje je lepo da sve informacije koju su potrebne brzinski dolaziš do istih bez napora odlaska u biblioteku, internet je ubrzao naše živote tako da slabo imamo vremena odlaziti bilo gde radi informacija ili kupovine odredjenih stvari.

Takodje je lepo sto mozes da držiš kontakt sa familijom i prijateljima koji daleko žive i uz viber i ostale aplikacije šaljemo slike ili preko video call telefoniramo

možemo se lepo i družiti i razmijeniti mišljenje ili se zezati 😂

Internet je nažalost i prostor sto Nikola Kojo kaže za NoLajfere osobe koje mrze i vredjaju, koji seju pogrešne informacije i koji se bave i kriminalom i kojima je cilj uništavati nečiji život i često imam utisak da odviše glupih koristi internet i to jasno vidim kad mi šalju neke linkove bas u ovo vreme vakcine da ili ne!

Neće nestati ali svak za sebe treba voditi računa i čuvati se 😊

ionako glavna komunikacija mi je uživo , tako da ovako ili onako svejedno
Također

Ništa me ne bi istraumiralo ni potreslo nestankom interneta, naprotiv.
Npr ja sam od onih kojima užasno nedostaje pisanje pisama.. pa imaš nečiji rukopis na papiru pa...lepo bre
Ovo kuckanje sad nekako bezlično jbg i video razgovori isto sranje, oči u oči samo uživo u tome je poenta a ne preko uređaja

Da pitaš decu ispod 18 godina vrv bi to vrlo teško podneli.

Mi stariji bi verovatno opet živnuli.

Voleo bih da može dial up da bude. Ovo instant vreme je to, instant.....

ja sve obavljam preko neta i aplikacija na fonu pocevsi od placanja racuna do kupovine. ne pada mi na pamet da stojim u redovima da bih platila nesto.
npr. kupovina...pogledam sta ima na netu, izaberem proizvod i odem u ciljanu kupovinu. ja stvarno nemam vremena da lutam po prodavnicama. meni net stedi vreme i ne zelim da se vratim zivotu bez neta.

Back