Kako balansirate realni zivot i kuckanje ovde?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Problem je kada ljudi zaista to misle i zaista gube rl.

Nema balansa.

Ima ljudi koji ogranice sebi pristup netu na recimo vikend.
Ili par sati dnevno jer znaju da nemaju kontrolu ako odu duze.

Sve dok se kontrolisu nisu problem sebi.

znas kako
ko ima posao i obaveze, nema toliko vremena, nece mnogo zevati po netu i nema sta da se konterolise
nezgodno je ko uci.. ali da nije forum i net bilo bi nesto drugo..a ko da je bitno je l rl i virt kad ne radfis to sto treba da radis...
opet, neki kucaju sa posla jer ne rade pa da ubiju vreme

nekima je potrebna dodatna stimulacija koju samo forum moze da pruzi :heart::mrgreen:

Ту ти лежи одговор у оној мојој теми која није заживела, а на којој сам хтела да се пише управо о интернет мрежама као савршеном месту за его манијаке и нарцисе којима је овде могуће да глуме лудило с обзиром да не постоји начин да их ико провали осим ако су неопрезни. ;)

Што се мене тиче, оно што сам реално, то сам и овде.
Не постоји ствар од које сам зависна. Могла бих сутра да угасим налог овде али нема потребе с обзиром да сам на форуму само кад учим. А то је, последњих година, често.
Међутим не задуго. ;)

Lako je videti kada neko nije u vinklu - zasto,sta,kako ne gubiti vreme na to,tu je blok opcija.

Forum ometa,skrece paznju - sta podrazumevas pod ucenjem ovde?

Ni ti nisi problem,umes da odmaras od ovog sveta,da te nema.

Administracija - ovo je posao vama ali veoma cesto ste ovde kao "obicni clanovi" kad ne pisete zvanicna upozorenja.
Kako balansirate izmedju realnog zivota i ovde kuckanja?Kako uspevate da vas moc banovanja na forumu ne zaslepi?
Ozbiljna sam.
Zvuci besmisleno ali nije - mnogo ljudi sam videla koji odlepe totalno zbog osecaja da su bitni,nezamenljivi,pocnu da se ponasaju kao keva prema deci,totalno izgube kompas a kad vise nisu medju administracijom odu sa doticnog foruma.

Clanovi foruma obicni -
potomstvo,kuvanje,ciscenje,pranje,rostilj,pecanje,lov,posao,setnje, vikendi tamo,vikendi ovamo,kupovina - kako uklapate forum u realni zivot,kako balansirate?

Sad kao na reklami - nije mi namera da ikog vredjam,prozivam a toliko sam tu da se pomisao o ovoj temi nametnula sama.

Nema zivota van foruma :deda:

Mene kada zasljepe, mene nema pola godine :malav:

Gle ko je navratio :D

- - - - - - - - - -

Administracija - ovo je posao vama ali veoma cesto ste ovde kao "obicni clanovi" kad ne pisete zvanicna upozorenja.
Kako balansirate izmedju realnog zivota i ovde kuckanja?Kako uspevate da vas moc banovanja na forumu ne zaslepi?
Ozbiljna sam.
Zvuci besmisleno ali nije - mnogo ljudi sam videla koji odlepe totalno zbog osecaja da su bitni,nezamenljivi,pocnu da se ponasaju kao keva prema deci,totalno izgube kompas a kad vise nisu medju administracijom odu sa doticnog foruma.

Clanovi foruma obicni -
potomstvo,kuvanje,ciscenje,pranje,rostilj,pecanje,lov,posao,setnje, vikendi tamo,vikendi ovamo,kupovina - kako uklapate forum u realni zivot,kako balansirate?

Sad kao na reklami - nije mi namera da ikog vredjam,prozivam a toliko sam tu da se pomisao o ovoj temi nametnula sama.

@bold: teskom mukom :mrgreen:

Realno, navratim ovde sa telefona najcesce. Vreme gledam da provodim napolju kad god mogu, ne za kompom.

bilo bi korisnije da citam knjige znam ili da pisem pesme umesto postove ili neke kolumne da se posvetim nekom drustvenom aktivizmu li pak zaradjujem veci novac prosle godine blejo u realnim kafanama i mocniji je feeling ovo ovde kompenzacija surogat okruzenje ko na vestackoj travi umesto na pasnjaku

yes, aj ti lepo idi piši kolumnu, umesto teme na krsti što otvaraš, koje i onako niko ne razume :lol:

Gle ko je navratio :D

- - - - - - - - - -

Znas kada sam juce 5x (sa sve pauzom) gatao pass...:malav:...ali ubo sam ga na kraju.

- - - - - - - - - -

bilo bi korisnije da citam knjige znam ili da pisem pesme umesto postove ili neke kolumne da se posvetim nekom drustvenom aktivizmu li pak zaradjujem veci novac prosle godine blejo u realnim kafanama i mocniji je feeling ovo ovde kompenzacija surogat okruzenje ko na vestackoj travi umesto na pasnjaku

Pa citaj brate...zasto da ne...za sve se nadje vremena...ako je od znacaja.

Pa citaj brate...zasto da ne...za sve se nadje vremena...ako je od znacaja.

od nekog sireg znacaja i nije,uglavnom za internu upotrebu
probao sam da citam strucne knjige i nakon diplomiranja,stigo sam donekle al sam stao
svaka cast ljudima na usavrsavanju u sopstvenoj bransi i na nesirenju intresovanja zarad drzanja ovog sto donosi prakticne plodove u dizginama

Back