blesica
Zainteresovan član
- Poruka
- 216
Mnogo je agrsije nad ženama koje su u braku,nije tako lako izaci iz toga ,vaš savet i neke smernice .HVALA 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih ti ovo isto rekla...rastamann:Postoje prosto institucije koje su za to zaduzene i koje ce ti mnogo lakshe i pravilnije objasniti shta ti je chiniti od forumasha. Ovde cesh dobiti sigurno samo odgovore "nad popom ima pop" i sl. gluposti.
Kalaz:Bravo Hellen,
a "sigurna kuca", u NS znam da je gotova , za Bgd neznam,( nezivim u Srbiji) !!!
Tamo takodje postoje kvalifikovane osobe za ovaj problem.
Daj, napisi nam ovde... Sta nije u redu sa tom Vesnom Stanojevic? Je l' ti se i ona zamerila?SANDRINAbg:...dobro sam upoznata sa ovom "institucijom" kao i ženom, Vesnom Stanojević koja je na čelu iste... :?
Julian_Duranona:Reci nam ako nesto nije u redu sa tom Sigurnom kucom, da kazem zeni da ne ide tamo..
Andjelčić:Kazes samo ZBOGOM i cao..
Hellen:Па да, једноставно!!
Додуше, он те само притом налема, избије ти пар зуба, развали вилицу, сломи руку, узме ти децу, спали ти гардеробу и све твоје драге ствари, узме сву заједничку лову и запрети ти да ће те убити...