Kakav vam je komšiluk

• Začetnik teme Začetnik teme vecic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Screenshot_20230608-073054~2.png

Moj je definitivno bolestan,poremecen....Ubit ce me jos ko....Od sutra bas budem vidila kako ce stanje da bude,rekli su mi policajci da sam mogla slikati da im pokazem,sad znam,budem snimala bez problema pa da vidimo jesmo li u Indiji ili Nepalu da se drka i pisa iza kuce na otvorenom i gleda u mene i piva mi se....pivaj majku ti hebem ako tebe nije sram,nece ni mene snimati.
Sad lipo ako ce me i ubiti za pravdu idem naprid.Sve napravim da zastitim dicu od toga prizora.

Ja u sredini pogled na more.sa desne strane ima Bakica 78g,sve zna,ko sto,di mene proklinje stalno,nacrtanu me vidit ne moze,a bilo sto da joj se desi ili treba zove mi uskacemo...Ispod nje rastavljeni konj,koji me zaskace sa glupim pitanjima cim izadem ispred kuce,dosadan do boga milog,pun sebe,gori od te bakice po cakulama ima 64g.Sa moje live strane odmah kuca prazna,pa idu ti Indijci njih 5-6 vole da pisaju oko kuce i drkaju,gledaju te u oci pivaju i igraju,zvala sam im policiju ispod njih neozenjen momak ima 50 i neku g,srami se zena,fin i pristojan,voli da pojaca muziku dok spava cilu noc sad mu je stigla sestra sa muzem iz zg na katu imaju turiste iz Engleske.Ispred mene tri reda ravno Didek neozenjen 80 i neku g ,gkedam kako ce autom nekog ubiti,strasno kad ide na rikverc..

Back