Какав сте ви купац?

Гардеробу/ципеле купујем тако што купим оно што ми се свиђа па чак и ако сам наишла у првој продавници.
Не подносим шопинг и трудим се да све завршим брзо и ефикасно.

Храну купујем с више пажње и приметила сам да уопште не волим да експериментишем. То ћу морати мало да променим.

Компулзивни трпач у корпу или аналитичар односа цене и квалитета?

Падате на изглед или загледате унутрашње етикете, буљећи у ситна слова.

Колико процената акрила можете поднети? :mrgreen:

Проба у кабини или одокативна процена?

nešto između
ne padam
ne znam
proba - kineski kalupi i ovi naši nisu isti

Компулзивни трпач у корпу или аналитичар односа цене и квалитета?

Падате на изглед или загледате унутрашње етикете, буљећи у ситна слова.

Колико процената акрила можете поднети? :mrgreen:

Проба у кабини или одокативна процена?

Fleksibilan, osim kada je akril u pitanju.
Umem da kupujem, volim da ulovim dobro a jeftino, i tako.

Jedino ne volim loše i nametljive prodavače, kada te u nekoj radnji spopadne neki klinac ili klinka, i svaki čaš nešto nude i prinose.
Em me uznemiravaju, em nemaju pojma - sušta suprotnost onim sredovečnim damama koje su pravi i iskusni trgovci...
Znam da te klince verovatno menadžer tera da se tako ponašaju, ali baš mi je par puta došlo da kažem, da, možete da mi pomognete: nađite mi haljinu koja će da mi skine 20 godina i 10 kila, poveća grudi, stanji struk, i izduži noge, pošto eto baš to tražim u vašoj radnji :malav: Mislim, šta se guraju, kad realno nemaju pojma.

Fleksibilan, osim kada je akril u pitanju.
Umem da kupujem, volim da ulovim dobro a jeftino, i tako.

Jedino ne volim loše i nametljive prodavače, kada te u nekoj radnji spopadne neki klinac ili klinka, i svaki čaš nešto nude i prinose.
Em me uznemiravaju, em nemaju pojma - sušta suprotnost onim sredovečnim damama koje su pravi i iskusni trgovci...
Znam da te klince verovatno menadžer tera da se tako ponašaju, ali baš mi je par puta došlo da kažem, da, možete da mi pomognete: nađite mi haljinu koja će da mi skine 20 godina i 10 kila, poveća grudi, stanji struk, i izduži noge, pošto eto baš to tražim u vašoj radnji :malav: Mislim, šta se guraju, kad realno nemaju pojma.

Немају. Више пута кажу да нешто немају а ја видим да имају. Робу не познају.

Back