Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Јebachki na tuffne 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad se seks očekuje?dragojIo:Nezniji uz neki sentish ili grublji i zesci uz jaci ritam?
Cupavka:Ja ne volim sex uopste..konacno me ubedise dusebriznici sa F. da, ako sex nije kao onaj opsteprihvacen, da ne treba uopste da se praktikuje , jer to nije lepo, a ni posteno..eto, hteo si konkretan odgovor..e,da- sad sam u fazi kad radim na tome da se pokajem i zbog svih dosadasnjih sexualnih grehova..
Hellen:Ох, наравно, оџачари су специјалитет, зато што доносе срећу....а и узбуђење....ем онако гарави, ем секс на таванчету док муж доле кува кафицу...ммммм.....
ovaj covek je ziv???Steffan:hahaahhahahahahaha od sada cu definitivno vise da obracam paznju na tvoje postove.. hhahaahahahah strava...![]()
![]()
![]()
a ti si nasla kome ces da se poverisCupavka:Ja ne volim sex uopste..konacno me ubedise dusebriznici sa F. da, ako sex nije kao onaj opsteprihvacen, da ne treba uopste da se praktikuje , jer to nije lepo, a ni posteno..eto, hteo si konkretan odgovor..e,da- sad sam u fazi kad radim na tome da se pokajem i zbog svih dosadasnjih sexualnih grehova..
hanibal77:ovaj covek je ziv???
Psihologue:A kad se seks očekuje?
E, jbg., sta ces, mlados' -ludos'hanibal77:a ti si nasla kome ces da se poveris![]()
nisam,sad boravim na gerijatriji uglavnom :sad:Steffan:hahahaha ziv ziv...a ti draga Hanibal, da li si i dalje vatrena i seksipilna kakva si nekada bila?
![]()
Pričamo o sex-u ...dragojIo:ne razumem pitanje...
vanesssa56:ANALAN
Ili ALANAN uh pa kaga ga guraju u MARINU , tako nekako zovu P*cku
Psihologue:Pričamo o sex-u ...
Samantha Jouns:moze biti i nezan i grub bitno je da ima veliku kitu ,....a od mene moze i da lezi na ledjima..ja cu sve ostalo![]()
![]()