kakav seks vise volite?

Ja ne volim sex uopste..konacno me ubedise dusebriznici sa F. da, ako sex nije kao onaj opsteprihvacen, da ne treba uopste da se praktikuje , jer to nije lepo, a ni posteno..eto, hteo si konkretan odgovor..e,da- sad sam u fazi kad radim na tome da se pokajem i zbog svih dosadasnjih sexualnih grehova..

Cupavka:
Ja ne volim sex uopste..konacno me ubedise dusebriznici sa F. da, ako sex nije kao onaj opsteprihvacen, da ne treba uopste da se praktikuje , jer to nije lepo, a ni posteno..eto, hteo si konkretan odgovor..e,da- sad sam u fazi kad radim na tome da se pokajem i zbog svih dosadasnjih sexualnih grehova..

Seksualni greh?
Zar nije moralni greh, a seksualna igra.
Vrati perici zvečku.....

A šta vam sve taj zna! Gde zeka pije vodicu, gde je mamina pamet i gde je žiža :lol:
On će poći na pučki, večernji fakultet sa trideset godina. Ume da broji do pethiljada, samo sada neće za inat! Zna sve k'o vodu. Ima bujnu maštu. Govori u snu. Poznaje svaku životinju na putu i zna kako koja njače, riče, mjauče i grokće. To ga niko nije učio. :) Ne znam kada i gde, sve to pokupi? Nekad me naprosto uplaši, koliko je pametan! Bistar na oca, lep na mamu. Samo je jako živ. Živo srebro. Ni minut ne može bez seksa. To je to doba. :-) :lol:

Hellen:
Ох, наравно, оџачари су специјалитет, зато што доносе срећу....а и узбуђење....ем онако гарави, ем секс на таванчету док муж доле кува кафицу...ммммм.....

hahaahhahahahahaha od sada cu definitivno vise da obracam paznju na tvoje postove.. hhahaahahahah strava...:lol: :lol: :lol:

Cupavka:
a ti si nasla kome ces da se poveris:lol:

Back