Kakav politicar nama treba?

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
random_cloud_form:
ovde su se vec razotkrile neke frustrirane psihopatske licnosti........
a nisu ni svesni toga, istinski su ubedjeni u ono sto pisu
uh jezivo...........

Sa sigurnoscu tvrdim da si na mene mislio!

Koga bre ti mozes da ocenis? Ti koji procitas samo jednu knjigu odmah razmisljas njegovim mozgom. Nemas mali svoje ja i zato cuti. To sto ti je neko napunio glavu (takvim nije tesko) sutra ce neko drugi... Sklon si tudjem manipulisanju, pa nemoj da se sramotis time sto zastupas tudje misljenje. Ono o cemu pisem, nije znanje kao tvoje, samo sa TV-a, novina, casopisa...

Zato mene zaobidji sa tim (mozda u tvojoj sredini popularnim) ocenjivanjem drugog... na osnovu tudjeg suda.

Bozo:
Kazanova:
Sa sigurnoscu tvrdim da si na mene mislio!...

Postovani,

cak i ako je mislio na Vas, a nigde direktno nije napisao o kome je rec,
nemojte da skrecete sa teme i da pocinjete licnu prepirku na ovom forumu.

Pozdrav

U redu je Bozo!

Nadam se da nisam preterao onoliko koliko je on mene (a sigurno je mislio na mene i jos neke koji razmisljaju kao ja jer sam procitao njegov stav a po njemu su ostali psihopate - poznato mi je to iz iskustva) a ako se ne slaze sa mnom u necemu (i ne samo sa mnom) zar je po njemu taj bolestan? Ja njega nisam prozivao kada iznosim svoj stav.

Ako si primetio nisam ga ni uvredio vec mu samo rekao da mi se sa takvim stavom (omalovazavajucim ako nije po njegovom standardu) ne obraca. Upravo da ne bi doslo do licne prepirke.

'Ajde sada da ga pitamo na koga li je mislio, osim onih koji nisu opredeljni kao on.

Cenim tvoju opomenu kao dobronamernu!

један поштени, племенити, паметни аутократа коме је народ и земља изнад свега,
нама треба чврста рука, а не револуције сваке друге године
лакше се доносе одлуке кад се један пита, него 10 милиона, јер код нас свако води своју политику
свугде је демократија врхунац управљања - код нас једноставно, не функционише

да, гуше се слобода и право на сопствено мишљење
и ја мрзим кад ми неко соли памет, само зато што је ауторитет, али неки ред треба да постоји
понављам, демократија је у теорији савршена, али код нас - изгледа "не ради" баш најбоље

trebaju nam "politicari" kao sto je bio prof CEDOMIR CUPIC,ili BRANKO PAVLOVIC....eto,konkretno da nemoze biti konkretnije..oni koji znaju ko su ovi ljudi,znace o cemu "govorim"

mada se oni nisu bavili KLASICNOM politikom,ali ljudi su hteli KONACNO da naprave(u svojim oblastima) nesto sto lici na PRAVNU DRZAVU.......ali tu su stare "face",iz "veselih 90tih"(vlasnik PINK-a,razni "Slobini" biznismeni itd,itd),i oni su izbacili iz politike i privrede one CASNE I POSTENE ljude,da bi mogli da SATARE ono sto do sada nisu

sweet_A:
ms:
Zoran Djindjic je bio jedini covek koji je zeleo da iz korena promeni Srbiju, i to NA BOLJE....Ali, vec sam rekla na jednom mestu, narod nije bio svestan ko je on, a i sad kad je mrtav ima pojedinih koji mu sude....

Treba verovati da će Boris Tadić nastaviti Zoranovo delo...a ti pojedinci su manjina, ne treba obraćati pažnju na njih.

E daj ne smarajte na dan kad je umro svi su pricali da mu tako treba, posle kad su ga nahvalili na televiziji svi su za njega :shock:

vlastimir:
sweet_A:
ms:
Zoran Djindjic je bio jedini covek koji je zeleo da iz korena promeni Srbiju, i to NA BOLJE....Ali, vec sam rekla na jednom mestu, narod nije bio svestan ko je on, a i sad kad je mrtav ima pojedinih koji mu sude....

Treba verovati da će Boris Tadić nastaviti Zoranovo delo...a ti pojedinci su manjina, ne treba obraćati pažnju na njih.

E daj ne smarajte na dan kad je umro svi su pricali da mu tako treba, posle kad su ga nahvalili na televiziji svi su za njega :shock:

???ko je pričao da mu tako treba? Meni niko ne treba da hvali nekoga na tv-u pa da ga ja poštujem i uvažavam. Poštovala sam ga dok je bio živ, sada takođe :wink:

Nikada nisam verovao političarima koji se slikaju sa malim bebama,predškolskom decom.Svi ste videli Hitlerove,Dučeove,Geringove,Gebelsove...fotografije i svi smo videli ishod.A o Titovim,Pinočeovim,Slobinim,neću ni da govorim.Gle čuda mališani ce u svojim albumima imati i fotke sa Đikijem,Borisom...Ma ne nije to ta asocijacija što ste pomislili.Ovo je valjda neko novo vreme demokratije...A Karić..... :? :?

Back