Kakav politicar treba nasem narodu? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ela_2:U svakom slucaju ne onakav kao sto je bio Djindjic!
ms:Kada bi politika ujedinila ljude kao što to olimpijada čini, glasala bi za svakog političara, bez obzira na program. 8)
Kazanova:Ela_2:U svakom slucaju ne onakav kao sto je bio Djindjic!
E vala svaka ti cast. Iz tvoja usta u Bozije usi. Bilo, ne ponovilo se. Ono sto je zeleo svom narodu, to ga je i docekalo... vala bolje sto je on otisao, ne bih da se svetim njegovoj deci, ali kada je trazio jos jace bombardovanje... neka pita svako Zarka Rakica (oca male Milice) ko o njemu misli sve naj, naj... kakav je osecaj uci u kupatilo...?
E neka je otišao i meni ga je bilo dosta.
Mada, da li je neko neki snimak video malo blize kada je ubijen. Niko. Sve mi se cini da ipak (ovo se samo ja pitam) nije namesteno. Ne znam, slutim.
U pravu si, na snimku je dvojnik.
Pitaj Mihajlovića zašto nikada nije rađena
rekonstrukcija,i zašto se izjave Veruovića
ne poklapaju ni u jednom segmentu sa snimkom.
Dobio je metak u srce,a krvi nigde,
ni na staklu od auta,ni ispred zgrade.
Čudan neki metak.
Ne mogu da verujem da ovde ima ljudi
koji ne gutaju zvanične providne verzije
atentata.
U svakom slučaju drago mi je da neko razmišlja
vlastitom glavom.![]()
Mnogi koji su protiv komunizma, totalitarizma, monarhije, kralja, Tita i jos Bog te pita cega sve ne... zaboga protiv su idealizovanja nekog pojedinca... U cemu su bolji, ovi sto idealizuju Djikija?
Imamo mnogo idola... pa zasto ne bi i nekog ko je kao "demokrata" rekose iz DOS-a i iscenirase ubistvo (mada ako je ubijen, znam zasto je ubijen... moram reci: svojom je krivicom otisao, sam je kriv).
ms:Zoran Djindjic je bio jedini covek koji je zeleo da iz korena promeni Srbiju, i to NA BOLJE....Ali, vec sam rekla na jednom mestu, narod nije bio svestan ko je on, a i sad kad je mrtav ima pojedinih koji mu sude....
ms:Zoran Djindjic je bio jedini covek koji je zeleo da iz korena promeni Srbiju, i to NA BOLJE....Ali, vec sam rekla na jednom mestu, narod nije bio svestan ko je on, a i sad kad je mrtav ima pojedinih koji mu sude....
Kazanova:I posle Tita - Tito!
Кулиража:Kazanova:I posle Tita - Tito!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zbog njega i jeste ovakva situacija kod nas kakva jeste.