Kakav plan imaju ako se ne raspišu izbori do 2027-me?

Ne kažem da nisu realna.
Samo su pogrešna crkva za molitvu.
Stvaraju protivefekat.

Ima dosta rusofila i "ćetalja" među pumpadžijama.
Ali to ne znači da će sada zbog ovoga da naprasno shvate da je AV u stvari dobar predsednik. Nema nikakve veze sa njegovom navodnom hrabrošću da ode u Rusiju. Među ljudima koji su za Rusiju, mislim i na studente, postoji svest o nekom slovenskom zajedništvu, što ne znači da su i za Putina i za AV. Ja sam ti primer, nekako Rusiju doživljavam bliskom, za razliku od Evrope ali sam itekako svesna tiranije i diktature kojoj su skloni slovenski narodi.

Rusofilstvo današnjeg doba nije izraženo zbog slovenskog zajedništva, nego upravo zbog Putina, kojeg pa vole zato što "može da zajebe zapad".
Sutra da "ih Kina zajebe" umesto Putina, postali bi Kinofili(Kinezofili).... kako se kaže pravilno profesorko? :)

Takvih je mnogo protiv Vučića.
Upravo ono što rekoh, slovenska fobija, tiranin za gazdu :mrgreen: ta sličnost nas i vezuje. Nije tu tolika poenta u zae*** Eu, već i Amera, po toj logici bi do sada imali puno kinezofila ;)

Izbori? Zar baš mora sada? :sad2:

1000002361.jpg

RSE: Kako ocenjujete kritike da izborni uslovi nisu ispunjeni i da se ne može očekivati fer trka?

Milošević: Te kritike su sasvim validne, izborni uslovi nisu dobri. Ali, ovo je najbolje što će izborni uslovi ikada biti za nas. Ako ne uradimo nešto povodom toga, oni će postajati sve gori. I ovo je trenutak gde mi kao studenti mislimo da je najbitnije delovati.

Nemaju ga. Barem ja nisam dobila nikakav odgovor. Blokiraće fakultete dok im se ne ostvare zahtevi, što znači dok ne padne vlast, a šta ako i nova vlasti ne ispuni sve zahteve i to je pitanje.
Nadam se samo da će Univerzitet da se osvesti i da ne dozvoli svoje propadanje. Ipak su univerzitet i obrazovanje kraljica, a svi ti političari konji. Ne žrtvuje se kraljica za slakača ili lovca.

Nego što se studenti oglašavaju za sve i svašta? Sad oko dana pobede. podsećaju me na dane kad sam bila pionir, uvek smo slušali visokomoralne izjave o borbi dobra i zla. Ovog puta svako ko se sasvim ne slaže sa njima protiv njih je. Slušala sam na faksu, pročitali su nešto tipa ako ih ko ne podrži u blokadi i hoće nastavu, čuj šta će nastava na univerzitetu, da njima nije stalo do smrti 16 ljudi... da ne žele da pobedi dobro, neka manipulacija tog tipa. To mi se nije dopalo. Ne volim da me neko lažno optužuje. Nek studiraju ozbiljno pa se posle toga bave društvenim temama.

Све је то просто.
Ми тенутно на власти имамо мафијашку организацију.
Та организација уништава Државу.
Као што сваки паразит уништава свог домаћина.
Они којима је стало до Државе, ће направити да на изборима мафија изгуби...

И, да се после ствар реши како мора, пошто актуелна мафија неће предати власт кад изгуби изборе.

Primećujem nešto što ne razumem.
Ne razumem ko sad kolo vodi, ništa mi nije jasno. Objave studenata kao da sve više imaju obris levičarskih ideja, opoziciju ne kapiram, ne znam zašto univerzitet stoji i gleda kako propada šk godina, a vlast je već luda i lopovska kakva je... Mislim da je i bolje da ostanem u neznanju.
Na to smo racunali od pocetka...

Šta ima moliteljsko u mom postu ;) i zašto vas toliko žacnu realna buduća dešavanja :) jedna od mogućnosti..
🤣🤣🤣 e moj profesore ne znaš da čitaš između redova uopšte se ne radi o "moliteljstvu"...uh i takvi bi da vode državu :confused:,onaj nenadlezni raspisuje prevremene izbore ali to sada više neće biti ni važno mnogo ste greške napravili
Strasno

Zasto se ljudi prave da ne razumeju situaciju oko blokada fakulteta...treba izdrzati jos malo,jer to je jedino sto u kontinuitetu odrzava proteste i da toga nema mozda bi se sve ovo ugasilo.

Da studenti nisu krenuli u ovo Vucic bi vladao dozivotno.Nikada ga opozicija ne bi skinula,jer ne uzivaju poverenje u narodu,a i ovaj ih sve kupi.

Trpe profesori,trpe roditelji studenata,trpe sami studenti,ali to je borba i sada kada su se konacno odlucili za izbore nema vise razloga da ih bilo ko kritikuje...potrebna im je nasa podrska jos vise pa da konacno docekamo toliko zeljenu pravdu.Studentima svaka cast na istrajnosti tako se voli zemlja i bori protiv ovog SNS kartela.

Zasto se ljudi prave da ne razumeju situaciju oko blokada fakulteta...treba izdrzati jos malo,jer to je jedino sto u kontinuitetu odrzava proteste i da toga nema mozda bi se sve ovo ugasilo.

Da studenti nisu krenuli u ovo Vucic bi vladao dozivotno.Nikada ga opozicija ne bi skinula,jer ne uzivaju poverenje u narodu,a i ovaj ih sve kupi.

Trpe profesori,trpe roditelji studenata,trpe sami studenti,ali to je borba i sada kada su se konacno odlucili za izbore nema vise razloga da ih bilo ko kritikuje...potrebna im je nasa podrska jos vise pa da konacno docekamo toliko zeljenu pravdu.Studentima svaka cast na istrajnosti tako se voli zemlja i bori protiv ovog SNS kartela.

Koliko je to još malo?
... tj. koliko se može još izdržati ovako?

To pitanje i jeste tema.

Nemaju ga. Barem ja nisam dobila nikakav odgovor. Blokiraće fakultete dok im se ne ostvare zahtevi, što znači dok ne padne vlast, a šta ako i nova vlasti ne ispuni sve zahteve i to je pitanje.
Nadam se samo da će Univerzitet da se osvesti i da ne dozvoli svoje propadanje. Ipak su univerzitet i obrazovanje kraljica, a svi ti političari konji. Ne žrtvuje se kraljica za slakača ili lovca.

У шаху има потенцијалних осам краљица ... Шах ..кад већ користишкао пример понеким је лакше играти као црни ...ако ништа баризвуку реми

Још нешто за шах... сви коњи ...пијуни ..топови ..све је за 'жртвовање' ...па и краљица .. само због краља...

Nego što se studenti oglašavaju za sve i svašta?

зашто да не ? 'Па расту 'деца' '

Или ...оно као ..ок је док се 'оглашавају' а у складу је са интересима освештенога Универзитета ( читај особља )

АЛИ .... ако су непослушни има да им се каже Но Но

Заборављаш, намерно изостављаш, уствари нема места па и није декларисано да Универзите постоји због бразовања

а ако хоце да се бави само научним радом ..нека не ставља 'јаја у више корпи' .... и не буде умиљо јање која сиса две сисе

Sad oko dana pobede. podsećaju me na dane kad sam bila pionir, uvek smo slušali visokomoralne izjave o borbi dobra i zla. Ovog puta svako ko se sasvim ne slaže sa njima protiv njih je. Slušala sam na faksu, pročitali su nešto tipa ako ih ko ne podrži u blokadi i hoće nastavu, čuj šta će nastava na univerzitetu, da njima nije stalo do smrti 16 ljudi... da ne žele da pobedi dobro, neka manipulacija tog tipa. To mi se nije dopalo. Ne volim da me neko lažno optužuje. Nek studiraju ozbiljno pa se posle toga bave društvenim temama.

Primećujem nešto što ne razumem.
Ne razumem ko sad kolo vodi, ništa mi nije jasno. Objave studenata kao da sve više imaju obris levičarskih ideja,
Зар су протести 'десничарски' ...'центристчки'....кисели слатки горки .... ?
opoziciju ne kapiram,
жао им што нису крали као СНС ( ко узео покајао се Андрић )
ne znam zašto univerzitet stoji i gleda kako propada šk godina,
шта даради ..дух из боце је пуштен ...изашао ...
a vlast je već luda i lopovska kakva je...
када се острви и осили ..која није ?
Mislim da je i bolje da ostanem u neznanju.
...а опет се сви својски трудимо да обрнемо камење .... радозналост мачке

Back