sinnke Buduća legenda Poruka 34.449 01.09.2009. u 01:30 - Kakav otac takav sin #1 Ako ja kao muskarac imam velika jaja, kolike su sanse( ako npr. dobijem sina) da i on povuce tu dobru osobinu na mene?
Ako ja kao muskarac imam velika jaja, kolike su sanse( ako npr. dobijem sina) da i on povuce tu dobru osobinu na mene?
ATIFATAL1TY Primećen član Poruka 806 01.09.2009. u 01:44 - Kakav otac takav sin #2 Sinnke,stvarno si lik,sta tebi sve ne pada na pamet...hehe
Heavy Knight Aktivan član Poruka 1.409 01.09.2009. u 01:46 - Kakav otac takav sin #3 Ne bas velike,zavisi i od majcinih gena,sto ce reci i njenog oca,dede,strica...A i tvog oca,ujaka,dede......Genetika je cudo.
Ne bas velike,zavisi i od majcinih gena,sto ce reci i njenog oca,dede,strica...A i tvog oca,ujaka,dede......Genetika je cudo.
Appel Iskusan Poruka 5.689 01.09.2009. u 01:54 - Kakav otac takav sin #4 sinnke: Ako ja kao muskarac imam velika jaja, kolike su sanse( ako npr. dobijem sina) da i on povuce tu dobru osobinu na mene? Kliknite za proširenje... Šanse su dovoljno velike. Ipak, pazi da mu jajca ne budu ko u komšije. I za to postoje šanse.
sinnke: Ako ja kao muskarac imam velika jaja, kolike su sanse( ako npr. dobijem sina) da i on povuce tu dobru osobinu na mene? Kliknite za proširenje... Šanse su dovoljno velike. Ipak, pazi da mu jajca ne budu ko u komšije. I za to postoje šanse.
B Bez Zainteresovan član Poruka 176 01.09.2009. u 02:19 - Kakav otac takav sin #5 sinnke: Ako ja kao muskarac imam velika jaja, kolike su sanse( ako npr. dobijem sina) da i on povuce tu dobru osobinu na mene? Kliknite za proširenje... Ti se ubi objašnjavajući da se velika jaja imaju ako se nema seks, pa ne znam šta je tu dobro i poželjno za nasleđivanje.
sinnke: Ako ja kao muskarac imam velika jaja, kolike su sanse( ako npr. dobijem sina) da i on povuce tu dobru osobinu na mene? Kliknite za proširenje... Ti se ubi objašnjavajući da se velika jaja imaju ako se nema seks, pa ne znam šta je tu dobro i poželjno za nasleđivanje.
carapaUkletogHolandjanina Ističe se Poruka 2.758 01.09.2009. u 03:03 - Kakav otac takav sin #6 Appel: Ipak, pazi da mu jajca ne budu ko u komšije. I za to postoje šanse. Kliknite za proširenje... Po sinnketu sudeci, za to su sanse jos vece
Appel: Ipak, pazi da mu jajca ne budu ko u komšije. I za to postoje šanse. Kliknite za proširenje... Po sinnketu sudeci, za to su sanse jos vece