Kakav/koji narod je potreban (odgovarajuci politicarima trenutno na vlasti) Srbiji?

Kakav/koji odgovarajuci narod je potreban Srbiji u ovom trenutku?

• Srbi/ProSerbi/Bunjevci/Madzari

glasova: 0 0,0%
  • Eskimi/Nanajci

• Indijanci/Sijuksi/Apaci/Komanci

• Maje/Inke

• Iliri/Tracani

• Kinezi/Malezijci/Polinezani

• Bantu crnci/Hutu/Tutsi/Afrikanci

• Arapi/Persijanci

• Satrapi/Pigmejci

• Aljbanci/Shiptari/Arnauti/Kosmonauti

• Rusi/Rusini/Rusofili

• Romi/Egipcani/Indijci

• Marsovci/Jupiterijanci

• Ameri/Spameri/Hipici

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .
Pa samo u polovini evrope, sta da vide u Grckoj, Spaniji ili juznoj Italiji????
U grčkoj može da se nauči ponešto o patriotizmu ,Španiji o značaju porodice i bliskih prijatelja koji se ne smeju prodati i uništiti za šaku evra,a u južnoj Italiji o čuvanju sopstvene tradicije i kulture.

U Spaniji nauciti o znacaju porodice a zena u proseku rodi 1,1 deteta.
Nije poenta u razmnožavanju,nego o nekim porodičnim vrednostima i poštovanju porodice.to sam primetio kod mnogih Španaca i to mi je bilo veoma zanimljivo.Ne bih o tome pisao bezveze.U Grčkoj sam svakog leta već 10 god.,a i kum sam jednoj grčkoj porodici,bio sam nekoliko puta u južnoj Italiji,a uspeo sam da vidim i deo Španije.Čak i od tih ljudi sa začelja Evrope možemo mnogo toga da naučimo,jer smo po svim parametrima gori od svih...

pa kažem ti nisam razrađivao dalje da bih znao kako bi to moglo da funkcioniše, ali ideja je da ljudi dobiju priliku da iskuse nešto drugo osim tv-a.

Glavni problem Srbije je da nema privredu, a sve ostalo ce se resiti ako privreda se pokrene. Ali problemi su ogromni cak ako svi radu koji mogu Srbija bi imala jos uvek previse penzionera.

Glavni problem Srbije je da nema privredu, a sve ostalo ce se resiti ako privreda se pokrene. Ali problemi su ogromni cak ako svi radu koji mogu Srbija bi imala jos uvek previse penzionera.

Pa sad svako ima drugi koncept sta je dobro za Srbiju.

e pa ono što sam ja rekao se ne odnosi na privredu, bar ne direktno, niti je to u okviru nekog koncepta za rast bdp-a, opet bar ne direktno. odgovor je više u stilu šta fali narodu.

Back