- Poruka
- 10.370
Tema jeste malo cudna... Ali sasvim odgovarajuca/na mestu postojecim politicko/ekonomskim premisama na prostorima sadasnje ProSerbije... Svakako, i odgovarajuca anketa u prilogu! 
_nobody_

_nobody_
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
našem narodu potrebna je eksurzija po evropi za početak. dakle po prezimenu da se potrpaju u autobuse na turneju od mesec dana, pa sledeća tura.
dobro ajde nisam detaljno razrađivao plan putovanjauglavnom našem čoveku fali malo da izađe iz srbije da proluftira mozak
U grčkoj može da se nauči ponešto o patriotizmu ,Španiji o značaju porodice i bliskih prijatelja koji se ne smeju prodati i uništiti za šaku evra,a u južnoj Italiji o čuvanju sopstvene tradicije i kulture.Pa samo u polovini evrope, sta da vide u Grckoj, Spaniji ili juznoj Italiji????
U grčkoj može da se nauči ponešto o patriotizmu ,Španiji o značaju porodice i bliskih prijatelja koji se ne smeju prodati i uništiti za šaku evra,a u južnoj Italiji o čuvanju sopstvene tradicije i kulture.
Nije poenta u razmnožavanju,nego o nekim porodičnim vrednostima i poštovanju porodice.to sam primetio kod mnogih Španaca i to mi je bilo veoma zanimljivo.Ne bih o tome pisao bezveze.U Grčkoj sam svakog leta već 10 god.,a i kum sam jednoj grčkoj porodici,bio sam nekoliko puta u južnoj Italiji,a uspeo sam da vidim i deo Španije.Čak i od tih ljudi sa začelja Evrope možemo mnogo toga da naučimo,jer smo po svim parametrima gori od svih...U Spaniji nauciti o znacaju porodice a zena u proseku rodi 1,1 deteta.
Meni bas nije jasno kako ce to da funkcionise, ali mozda ti znas. Pre bi danas pomoglo da vide Kineze kako rade.
pa kažem ti nisam razrađivao dalje da bih znao kako bi to moglo da funkcioniše, ali ideja je da ljudi dobiju priliku da iskuse nešto drugo osim tv-a.
Slozan narod nama treba,i posteno rukovodstvo,zadojeno idejom za dobrobit srpstva i srbije.Ako je moguce to.
Pa sad svako ima drugi koncept sta je dobro za Srbiju.
Tema jeste malo cudna... Ali sasvim odgovarajuca/na mestu postojecim politicko/ekonomskim premisama na prostorima sadasnje ProSerbije... Svakako, i odgovarajuca anketa u prilogu!_nobody_
Glavni problem Srbije je da nema privredu, a sve ostalo ce se resiti ako privreda se pokrene. Ali problemi su ogromni cak ako svi radu koji mogu Srbija bi imala jos uvek previse penzionera.
Pa sad svako ima drugi koncept sta je dobro za Srbiju.
Glavni problem Srbije je da nema privredu, a sve ostalo ce se resiti ako privreda se pokrene. Ali problemi su ogromni cak ako svi radu koji mogu Srbija bi imala jos uvek previse penzionera.