Kakav je to krivi spoj...

kakav je to
krivi tvoj
ja ga necu
daj ga njoj
1.gif

pa vidis i to se nije bas desavalo da bude izbor izmedju par njih pa da biram sad po izgledu ili prici..nekako se sve postigne usput pa koja se izdvoji:lol:ne znam prosto sta ih izdvoji ali def nista kratko ili greska nije bilo..jedino sto smo bas razliciti a uopste ne znaci da ne moze potrajati

kako se spajate sa ljudima?
poznanicima, prijateljima, ljubavnicima
da li vas privlači karakter, priča, energija
da li vas privlače slični ili različiti
da li imate homogenu ili šarenoliku grupu prijatelja
i tako...

Karakter i energija, stav uopšteno.. Tražim sebi slične, nisam neki fan raznovrsnosti, daleko je manje poetično nego što ljudi veruju.. Imam šarenoliku grupu prijatelja, s tim što su oni različiti među sobom, sa mnom uvek imaju nešto zajedničko

Karakter i energija, stav uopšteno.. Tražim sebi slične, nisam neki fan raznovrsnosti, daleko je manje poetično nego što ljudi veruju.. Imam šarenoliku grupu prijatelja, s tim što su oni različiti među sobom, sa mnom uvek imaju nešto zajedničko

а то је интересантно. исти случај и са мном. како су људи око нас различизи, невиђено....много њих немају ништа заједничко, а са мном су блиски.

U svim oblastima zivota me privlace ljudi koji imaju isti ili slican nacin zivota, i pogleda na svet kao ja. Sa njima se jednostavno najbolje slazem i ne strcim toliko. Probao sam sa ljudima koji imaju drugacije poglede na svet i nacin zivota, i jednostavno nije to to, ne osecam se prirodno u takvoj sredini, tj, ne mogu da uspostavim neku povezanost.

prijatelji uglavnom imaju priblizne stavove kao ja ponekaf istovetne...poznanici ne uvek ali imaju ono neshto...na prvom mestu moraju da budu pozitivni inache nishta od druzenja,a volim da se druzim i sa osobama koje imaju smisla za humor...msm smaracha okolo koliko hocesh :lol:

Back