Kakav je osecaj kad vas izujedaju komarci

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.411
Posle 30 ujeda komaraca, ruke i noge su mi sve izbodene, ali meni ne izlazi crvenilo moze samo podlivi kao kod pcela....ili kad me ujedu ovi mikro komarci , sta li su , onda ne izadje nista ali ujeda od 1h do par sati , zavisi...

E sad , prskali su juce, danas ih ima vise nego juce...sto ce reci ko je prskao zakasnio je...

Ali da vratim na temu...
Kakav je osecaj, raspolozenje kad ste totalno izujedani....
Ne cesete se vise, nema svrhe, sve vas boli....
imate utisak da vam je jedna ruka otecena u prstima, a nije...nego neki blesavi osecaj...slucajan
Kao da je minimalno utrnula, a onda prodje
Pa kao da vas i po glavi ujedaju , po kosi...
Ledja, izujedana, nema omaske, a ne znam kako , sibaju kroz majcu ali vise bez majce..
Pomalo slican osecaj ali bez onog ratnickog, kad ste negde bili u tuci pa imate povrede....bolova ima, a nema onog osecaja misicnih bolova...

Nedaj boze da vas pocnu da ganjaju muve....to je smrt kad ste izujedani od strane komaraca..bar za mene..
Ovako kad nema muva, sve zivo boli , pece, ujeda, ne pomaze alkohol, voda, , nekad pomogne doduse...
Ali kad se jos navrzu muve koje ujedaju , moje strpljenje je porazeno...

Ne osecam nista, ni novi kad slete da ujedaju....osetim nekad kad ubode razvali me, neki neiskusan, a iskusni ubode popije i ode i tek onda me zaboli posle 10 sek...

Misli ne mogu da budu fokusirane, rekao bi covek da ne moze da se napise pesma ako si pesnik....kakva je to bol veca od ljubavne....

Ali greska je to ...probao ja kao omladinac, imao drugara sa komodorom, odemo kod njega, a ono , 40 ljutih komaraca....igras kad je tvoj red igricu , i tako 4,5 h i dodjes kuci , i onda proradi....kao da si izgoreo na suncu...sve te boli , ruke noge, ledja, lice sto je to zaebano kad ti obrazi i ispod ociju izujedano....
To mi se i juce desilo , navalili na mene po licu...ne osecam bas najbolje kad me ujedaju po licu...vidim ga ali ga ne osecam...

A kad vam izujedaju ligamente, skocni zglob i slicno....ludilo..

Imam osecaj da mi je vid za 0,25 dioptrije losiji kad sam izboden...

Poslednja izmena:
Setio sam se sta meni pomaze, kad odem na selo , pa mi koza ogrubi od celog dana na suncu i blatu i prasini i zemlji , pa kad si ceo dan ulepljen znojem i prasinom i suncem , pa cak i kad se operes , ne osecas vise nista....ama bas nista...
Samo vidis silne ujede na licu , celu , na celu mi ostanu ujedi, i na slepoocnicama i na ramenima, a ostalo ne...

5be25b9f-35e2-4153-9910-46436e5b5a95.jpeg

Dosao sam , posle pola sata spavanja, do epohalnog oktrica, Vucic je komarac, nije stenica, nije bubasvaba, nego komarac...

Stalno trazi da paznja bude usmerena na njega,
pokvari ti uzivanje u lepoj prirodi ili filmu , , druzenju , atmosferi, zivotu...
em ti se napije krvi
em ti nabije trosak i za krecenje zida....tj administrativne troskove...
em te ne leci kako treba
em jos da fasujem neku koronu , virus zapadnog nila , pa da se usrecim...

Back