devojcurak
Zainteresovan član
- Poruka
- 481
...ali je dupla vaga sa venerom u skorpiji?
Ja mislim da je pravi
Ja mislim da je pravi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock:Margott:dupla vaga,a?
pa ako je neki farmaceut, super... ili diler kokaina... ne moze da 'omashi...
devojcurak:...ali je dupla vaga sa venerom u skorpiji?
Ja mislim da je pravi![]()
SINDI:devojcurak:...ali je dupla vaga sa venerom u skorpiji?
Ja mislim da je pravi![]()
za vage, hm..
a za veneru u skorpijiza mentalno zdravlje neophodan redovan i kvalitetan seks, u protivnom opasnost od krajnost- ili beskrajni promuskuitet ili manastir...znam
ops: 8)
Slazem se! Ajd pitamo nekog ko se vise razume, ja sam to negde procitala, i osetila na svojoj kozi-venera u skorpiji je vrlo snazna i seksualna, gospodari dok ne uspostavis kontrolu nad svojim libidom i dok ne naucis da je usmeris pravilno 8)PLESsitnihDEMONA:Pitaj guaranu, ona je najbolja!Sve zna!![]()
![]()
Vanilla Sunrise:AU!Taj je opasan šarmer i zavodnik!Itekako je žestok!
S_K_V_O:Venera u Skorpiji ima potpuno drugacije znacenje u muskom i zenskom horoskopu.
Za muskarce je bitan Mars, sto se seksualnosti tice a ZA ZENE Venera i Mars.![]()
Auuu! Sindi,pa gde si dosad bila?! Što te ne sretoh ranije? :wink:SINDI:Vanilla Sunrise:AU!Taj je opasan šarmer i zavodnik!Itekako je žestok!
:shock: koji tip? ...ja imam veneru u skorpiji:wink:
bolje ikad nego nikad.. 8)Vanilla Sunrise:Auuu! Sindi,pa gde si dosad bila?! Što te ne sretoh ranije? :wink:SINDI:Vanilla Sunrise:AU!Taj je opasan šarmer i zavodnik!Itekako je žestok!
:shock: koji tip? ...ja imam veneru u skorpiji:wink:
Vanilla Sunrise:Sindi,koji si znak i podznak?Hoceš da te protumačim?
Vanilla Sunrise:Sindi,pa ti si divna!Obožavam device,sa Mesecom u ovnu,a tek Venera u škorpiji...![]()
Veliki si osvajač i obožavaš sex,ali si vrlo zahtevna...
Hvala ti na pozivu, volim Novi Sad!