NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
a i ja volim kad se raspilavim posle eksa da sipam komplimente. pa sta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al ima i taj razgovor svoje negativnosti. na primer kazem uuuu, kako je bilo dobro to i to, neki detalj nesto, i on posle svaki sledeci put navali da radi to isto. al nije stvar u tome. u nekom trenutku ti je to bas leglo a ne znaci da ce uvek. i ne treba uvek.![]()
kambodzo, zar jos nisi shvatio da zene lazu![]()
Dobro, ali to je prisećanje... nije te odmah posle sexa pitala ‚‚i kako ti je bilo?‚‚ kao da nije bila sa tobom već u kafani na pivu............. ima tu velike razlike
![]()
al ima i taj razgovor svoje negativnosti. na primer kazem uuuu, kako je bilo dobro to i to, neki detalj nesto, i on posle svaki sledeci put navali da radi to isto. al nije stvar u tome. u nekom trenutku ti je to bas leglo a ne znaci da ce uvek. i ne treba uvek.![]()
...a ja mislio ti nevina ...................![]()
jesam u nakovanj
a ja volim kad me pita kakav mi bio orgazam![]()
jesam u nakovanj
a ja volim kad me pita kakav mi bio orgazam![]()
Da ovde si potpuno u pravu, ponavljanje nečega zna da smori.Što ti u jednom trenutku godi, ne mora da znači da će i sledeći put.
![]()
han han haann ciju ciju ciju
kakva sam bila?
suuper, bas sam se uzeleo tako normalnog i klasicnog secsa
ove sve neke divljaju, ne mozes ih obuzdati, svrsavaju po tri puta, strashno, menjaju poze, traze da im radim svasta, ali ti...
Ti si tako jedinstvena, smirena, tiha...
E, znas sta, nosi se majmune (buhuhuu) sto sam i mislila da ces biti drugaciji (buhuhuu
) jedi *ovna, znas (bwaaa...)
![]()
To ja nju pitam.Da li volite da vas partner posle sexa pita onu čuvenu rečenicu ‚‚Kako je bilo?!‚‚
Ja ne volim, jer ako ne vidi moju reakciju u toku sexa, ne treba ni da me pita posle.![]()
Da li volite da vas partner posle sexa pita onu čuvenu rečenicu ‚‚Kako je bilo?!‚‚
Ja ne volim, jer ako ne vidi moju reakciju u toku sexa, ne treba ni da me pita posle.![]()
Da li volite da vas partner posle sexa pita onu čuvenu rečenicu ‚‚Kako je bilo?!‚‚