Kakav forum takva država,kakvi forumaši takvi političari

Užasno je kako svoju snagu i pamet umesto u ideje i predloge kako da našu okolinu učinimo boljom ,usmeravamo na međusobno vređanje prepucavanje i podržavanje mrtvih ideologija ,a sve ideologije koje se ovde zastupaju su mrtve i neće nas izvući iz ovog živog blata,potrebno nam je nešto novo ,nešto sveže, nešto oko čega ćemo se vi složiti,
ali vas to ne interesuje,vas intersuje da jedni druge pljujete i živite u svom malom imaginarnom svetu trenutne pobede

Pa što se pljuvanja tiče, a naročito ako se radi o Hrvatima, tu si ti druže prva violina! Barem bio do neki dan. Šta ti se desilo? :think:

Ревидирао ...

???????????????????????

:dontunderstand:

Кад вас пљују - не ваља ...
Кад вас не пљују - опет не ваља ????

Знате ли ви уопште шта хоћете и шта вам се свиђа ил' не свиђа ????

:dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand:

Misliš na moj post?
Meni je drago ako je ovo Pinkijevo razmišljanje iskreno. Mržnja nije nikome dobro donijela.
Tako da u svakom slučaju podržavam ovaj "novi" Pinkijev image! :ok::ok:

Pa što se pljuvanja tiče, a naročito ako se radi o Hrvatima, tu si ti druže prva violina! Barem bio do neki dan. Šta ti se desilo? :think:

1.Ti i ja nismo drugovi,
silom prilika moram trpeti tebe i tvoju ideologiju

2 ja "ne pljujem"Hrvate nego iskreno se branim od vas ustaša

3 pričamo o mojoj državi i mom narodu
što se trpaš?

1.Ti i ja nismo drugovi,
silom prilika moram trpeti tebe i tvoju ideologiju

2 ja "ne pljujem"Hrvate nego iskreno se branim od vas ustaša

3 pričamo o mojoj državi i mom narodu
što se trpaš?

Aaaa, dobro je! :ok:

Već sam mislio da ti je pozlilo ili ti se nešto desilo! :hahaha:

Dobro je vidjeti te da si onaj stari roza fajter pod duginom zastavom! :mrgreen:

Aaaa, dobro je! :ok:

Već sam mislio da ti je pozlilo ili ti se nešto desilo! :hahaha:

Dobro je vidjeti te da si onaj stari roza fajter pod duginom zastavom! :mrgreen:

Као и обично, ту су кр-латини да спамују сваку озбиљну тему!

Слажем се са Братом Пинкијем...ове поделе су дошле до те мере...да острашћеност странчких фрикова и сукоби између истих, национални интерес Срба , ставља у 21271626172 план!

Као и обично, ту су кр-латини да спамују сваку озбиљну тему!

Слажем се са Братом Пинкијем...ове поделе су дошле до те мере...да острашћеност странчких фрикова и сукоби између истих, национални интерес Срба , ставља у 21271626172 план!

Kraj tebe takvoga, "brat" ti ispada genijalac. Može da ti bude zahvalan! :cool:

Razoračarali ste me moji forumaši,ova pijaca i diskusija kafanskog tipa
prepucavanje, strančarenje ,navijačke strasti ,ista slika kao na političkoj sceni.
Stidite se
narod i država propadaju a vi kako babe na klupi ,jedna drugu gledate da podjebete
sramota, isti ste kao političari

Opet mi se čini da previše ozbiljno shvataš instituciju internet foruma :)

Kraj tebe takvoga, "brat" ti ispada genijalac. Može da ti bude zahvalan! :cool:

И ево га још један доказ ваше учмалости и глупоће којом одишете на сваком милиметру поста који напишете!
Па човече ниси способан секунде да нормално размишљаш ван своје крватске глупости!

Back