Kakav će biti odnos studentske liste i opozicije tokom i nakon izbora?

Najbolje bi bilo da univerzitetska lista ne predje cenzus jer nisu nicim zasluzili da se nadju u parlamentu, to ce se i desiti kad svi vide ko je na spisku. CIlj im je samo da parazitiraju na drzavnoj grbaci kao poslanici umesto pojedinih sadasnjih opozicionara.
Zato im je toliko i bitno da li ce izbori biti godinu ranije ili kasnije, jer znaju da su onda sanse za prelazak cenzusa zanemarljive.
Naprotiv.Dobro bi bilo da udju zgubidani u Parlament i izbace npr.zeleno lijeve cobane.Mozda pocnu u Parlamentu da postavljaju prava pitanja.

Prvo , definisati koga smatrate tzv opozicijom.
Drugo, definisati imena na studentskoj listi .
Svako ce moci da se uveri da su studentska imena daleko gora od opozicionih. To su najgori kadrovi koji ne bi mogli ni mesnu zajednicu da vode, Djilas se bar dokazao kao prosecan gradonacelnik.
1755105705448.png

Svako ce moci da se uveri da su studentska imena daleko gora od opozicionih. To su najgori kadrovi koji ne bi mogli ni mesnu zajednicu da vode, Djilas se bar dokazao kao prosecan gradonacelnik.
Pogledajte prilog 1769583

Ne znam, zato i kažem da to treba definisati u startu bar par najistaknutijih imena.

Ja sam jedna od retkih kojoj Djitler nije antipatičan.
Da se ne ponavljam ali on ide po gradu bez gorila oko sebe, meni to mnogo govori.

I da, bio je sasvim solidan gradonačelnik i nije dziber, ljomber.

Opozicija može da kuva kafu i sipa sokove. Biće to najveći doprinos ikada.
opozicionari su imali ravno 5 godina (a pre toga jos 10 godina) fore da nesto urade i bukvalno nisu 1 stvar uradili.

E sad kad se pokupila prasina sad umesto da podrze studente oni prcaju tu neke forice kako ovo ili ono - "ne smeju da ne idu na izbore". Imali su sance deset puta do sada, do sada oni kad god su preuzeli protest bas su ga unakazili

Kakav će biti odnos studentske liste i opozicije tokom i nakon izbora? Kad kažem "opozicija" mislim na politiĉke opcije koje su do sada učestvovale na izborima. Ili kakav bi odnos trebao biti između studentske liste i opozicije tokom i nakon izbora?

Za sada još nije potvrđeno uopšte da će skoro biti izbora.

I ne deluje da vlastima odgovaraju.

Back