Kakav bi vaš život bio bez struje????

haha, odlicno pitanje...
Cak se i ja to cesto zapitam
Pa sad sve zavisi od toga da li oces da nam seces struju :D ili mislis da smo se rodili kad struje nije bilo
ako mislis na ovo prvo:Suicide is solution ;D
a za drugo stvarno ne znam, mislim da nebi bio tako los kako nam se cini, *** zivot nas je navikao na struju pa nam je zato verotavno i tesko da damo pravi odgovor

zaebano bi mi bilo....makar nek budu baterije hehehe za mp3.....heheehe salim se naravno....pa zeznuto....recimo gledam neke filmove u to vreme ne mogu da verujem kako ljudi zive....ali bih se brzo prilagodio....jeste tesko ali mogao bi....hehehe da sad nema nista samo akustara tesko bi bez kompa i onog carobnog zvuka el gitare....a akustaru bas i ne volim....ok je al ***....u svakom slucaju snaso bi se nekako :D....mada to mi sad neobicno....jer sam se navikao....a i kad ne bi bilo ovo bi bilo bi mi neobicno....

Kako misliš bez struje? Od ovog trenutka ili od početka čovečanstva? Ako je ovo drugo, ne bi ni razmišljali o struji, a ako je ovo prvo, to ne bi bilo tako loše... Nisam siguran da li misliš na anarhiju, ali i tada bi postojali neki akumulatori ili nešto slično, ne bi bili totalno u mraku. Mislim da bi bilo mnogo dobro tako... Muzika koja do sad postoji je sasvim dovoljna, nije nam neophodno ništa novo... Pod "nama" mislim "meni". :D

Back