Kafici...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozda se vama nece bas svideti moji kafici ali svako ima svoje.ja volim identico na obilicevom vencu i u strahinjica bana stelina space i te susedne.jeste da su fancy ali to je moj fazon.pa svako ima pravo na svoje.pozdrav :D

Za preporuku od mene koja sam strucnjak ...predlazem f6,Inkognito i barutanu -ako vam se djuska i volite techno-house.A kafic ima jedan do jaja u samoj Knez Mihajlovoj ali u zgradi-malo je zaje-bano da se nadje ulaz ,cak ni ja nisam mogla da nadjem ulaz zadnji put kad sam htela da odem na picence sa drustvom ali zove se Del Mondo pa se raspitajte-u glavnom to je neki ulaz kod t c Milenium i necete se pokajati trust me!
Andjelica

ja sam volela idiot, ali sad je tamo zesca guzva... u dolaru su ok cene pica samo sto mi se ne svidja sto ne smem da pijem h2o iz moje flasice i cini mi se da su oni za sankom neljubazni...

moje najomiljenije mesto je ranije bilo fili /rege & alternativne vecerinke/ ... valjda ce to ponovo zaziveti!

malecka:
ja sam volela idiot, ali sad je tamo zesca guzva... u dolaru su ok cene pica samo sto mi se ne svidja sto ne smem da pijem h2o iz moje flasice i cini mi se da su oni za sankom neljubazni...

moje najomiljenije mesto je ranije bilo fili /rege & alternativne vecerinke/ ... valjda ce to ponovo zaziveti!

Dolar je sranje,a Fili je opet onaj stari!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back