Kafić na kraju Vaseljene

bozic.jpg

@Dordeus98

Шта има ново, научниче?
Спремам се за фебруарски рок хД
Хвала на питању!
Како си ти?
Како је овај чет ваљда плодно тло за четинг, ево неколико стихова од Амадоа:

Звијездо окружена
Туђинских постеља
Коитус на латинском
Ох окружена
Појешћу твоје остатке
Огриске
Руже умор бесану ноћ
Оца отаџбине свјетску бол
Појешћу твоје остатке
(...)
Гдје анђели пишају, у зору

Спремам се за фебруарски рок хД
Хвала на питању!
Како си ти?
Како је овај чет ваљда плодно тло за четинг, ево неколико стихова од Амадоа:

Звијездо окружена
Туђинских постеља
Коитус на латинском
Ох окружена
Појешћу твоје остатке
Огриске
Руже умор бесану ноћ
Оца отаџбине свјетску бол
Појешћу твоје остатке
(...)
Гдје анђели пишају, у зору
Да, згодно је место за ћаскање. Добро сам, мада увек може боље. Шта студираш, ако није тајна, свакако?

Ништа нисам разумео ову песму. z:D

Да, згодно је место за ћаскање. Добро сам, мада увек може боље. Шта студираш, ако није тајна, свакако?

Ништа нисам разумео ову песму. z:D
Драго ми је да је минимум "добрости" задовољен. Студирам астрофизику. Није тајна наравно. Хаххахах, фокус на задњи стих, гдје и кад би то анђели пишали и зашто :zskace:

Драго ми је да је минимум "добрости" задовољен. Студирам астрофизику. Није тајна наравно. Хаххахах, фокус на задњи стих, гдје и кад би то анђели пишали и зашто
Зато ти волиш науку толико. :ok:
Шта те је навело да студираш астрофизику? Није ваљда Шелдон Купер? 😁
Ево баш гледам са оног јутјуб канала који си ми препоручио видео "Како су измишљени имагинарни бројеви". Предобар је видео. Просто је невероватно како нама наставници само кажу: "Ово је формула, запамтите и то је то. Док су некада то визуелно посматрали и дошли до закључка.

Sinhronizitet se obavlja po zakonima u prirodi to znaci da slucajnosti i koincidencije svode oponasanju vremenu...
Tako ako npr mislimo da cemo na satu videti 21h u odredjeno vreme... se gube sazimanja... I mi tada vidimo da smo slucajno pogledalinna sat ali nije bilo 21h. Jer nismo se poisvestovetilibsa koincidencijom nastale slucajnosti.
Npr.
Ako bi zeleo da pronadjem na ulici novcanicu, tada bi u osecanju i raspolozenju tezio ka zadovoljstvu ka paznji ka istom...
Jer ako samo mislimo a samo hodamo ka novcanici mi necemo ugledati istu.
Jer nije podudarnost sinhronizovana sa nama, umesto toga. Moguce da cemo upravo i mi izgubiti novcanicu a neko drugi pronaci.
To je nauka i fizika.
Npr

Ako pisemo hemijiskomni ona se istrosi bas u tom trenutku kada smo hteli tobi da napisemo

Back