Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Znam to...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Au Stevee sta je bre ovo
Qq meni sta je ova nagruvala ovo poprsje ovoliko...
Ceo klip je za![]()

Ja umirem dok gledam ovo, ova mi je tako smeeeeesnaaaa![]()
"Udji mi duboko tu u srce moje " i drzi se za urogenitalni deo![]()

evo mene...
.nisam u toku...![]()

jesi naucio fiziku![]()

Aaaaaaaa gde me nadje...
Ne znam imam fore do 1 juna a nemam pojma nista![]()

Pa covece pocni da ucis nemoj da se zalis. Mesto da sada do prvog juna sta je to za 15 dana, sednes i samo strebas matematiku i posle dva i po meseca alelujas po forumu, napolje i dr, ti ces ovih 15 dana da protracis a posle ti ode letnji raspust u tri lepe ...
Sta imas da popravis tacno, jel ti rekla koje oblasti ili bas SVE?![]()

Imam ja zadatke za ovo polugod..kad to poprvaim onda popravljam prvo polugod a to je ono zarubljena kupa i te gluposti..Sad treba da naucim ono tipa tagenta prolazi kroz tu liniju, elipsa, krug itd.
Ne znam ni sam sta sam sad napisao![]()

ja moram za petak 20ak lekcija iz biosa i 10ak str.iz muzickog....
pokusacu da signem...ali se iskreno nadam da nece niko pitati jer cetvrtaci zavrsavaju i bla bla bla + bice trubaci ispred...cisto sumnjam da ce moci da se odrze casovi...![]()
Ocu sutra da mi u zadaci iz matematike odkucas SVE ama bas SVE sto ti je rekla profesorka da treba da naucis da porpavis keca iz prvog a onda i iz drugog polugodja . Ako ti je dala neke zadatke kog tipa i to, onda i to otkucaj ! Sutra kad se vratim iz skole a to je u pola sedam uvece, ako ne vidim da si otkucao sve to, ima da kazem tabu da ti banuje nalog dok ne popravis jedan, EL SI CUO![]()

Valjda 
Evo sad cu odma ima 15 zadataka ali necu sve bice dosta 5 da shvatimValjda
![]()

Ja iz biosa ne smem ni da gledam sta sam zadnje ucioSreca muzicko vise nemam ...