Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
Al ja hocu tebi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Potpuno si u pravu al sam po prirodi MNOGO nervozna, a sada pogotovo. Da ne meditiram redovno, u Vršcu bi bila (najteža ludara) a ne u Lazi. Srećom što ne diram nikog - izbegavam sukobe, al kad me neko čačne - u zmijsko gnezdo je upao! Možda je došlo krajnje vreme da pod stare dane naučim da se nosim sa životnim problemima kroz koje prolaze svi ljudi i ostanu kolko tolko normalni.Gde si bre Agataaaaaaa
Smanji malo nervozu, zbog stvari na koje ne mozes uticati nema svrhe nervirati se, znam, prosla sam kroz sve to...
...ma neka ide zivot,ja se ne zurim...![]()
Potpuno si u pravu al sam po prirodi MNOGO nervozna, a sada pogotovo. Da ne meditiram redovno, u Vršcu bi bila (najteža ludara) a ne u Lazi. Srećom što ne diram nikog - izbegavam sukobe, al kad me neko čačne - u zmijsko gnezdo je upao! Možda je došlo krajnje vreme da pod stare dane naučim da se nosim sa životnim problemima kroz koje prolaze svi ljudi i ostanu kolko tolko normalni.

Ja cu da te branim, znas kako sam jaka ...mnogo sam jaka![]()

Da, mene se neki ljudi nepotrebno plaše (to nema veze sa tobom, znam da se šališ). Dragi Brzi, ja sam u suštini dobrodušna i stvarno nikom ne želim zlo. Samo na napade reagujem a zajebanciju volim, pa zar sam te nekad nagrdila za ove dve godine koliko sam na forumu?
Pa kako ti mislis covek da ti pridje? Sad vise ne smem da se zajebavam sa tobom....

A ti si bezazleno nevinašce, neiskusno i bespomoćno, pa će strašna baba Gata u Ozija da te pretvori (priznaj da je to gore od žabe) i kad god hoćeš nešto da izustiš izleti Šopenhauer!Ma da..."samo se ti Brzi, opusti...jednom ces mi pasti saka.."
Nije Brzi od juce...
Ma kakvi...
Sa tobom se upoznajem samo ako je i Biki tu...![]()

Ja mog sopenhauera drzim zakopcanog....
Evi vam vic:
Ulazi dečko u radnju i kaže:
Dajte mi 5. kutija kondoma!
Hoćete kesu?
Ma ne treba,devojka je stvarno lepa...![]()
Poruka prekratka - već danima mi Krsta baguje, iz petog puta ovaj nesretni smajli šaljem!Sav sam se najezio,zivotinjo moja!!!![]()

Da, mene se neki ljudi nepotrebno plaše (to nema veze sa tobom, znam da se šališ). Dragi Brzi, ja sam u suštini dobrodušna i stvarno nikom ne želim zlo. Samo na napade reagujem a zajebanciju volim, pa zar sam te nekad nagrdila za ove dve godine koliko sam na forumu?

Ja mog sopenhauera drzim zakopcanog....
Evi vam vic:
Ulazi dečko u radnju i kaže:
Dajte mi 5. kutija kondoma!
Hoćete kesu?
Ma ne treba,devojka je stvarno lepa...![]()

Ma da..."samo se ti Brzi, opusti...jednom ces mi pasti saka.."
Nije Brzi od juce...
Ma kakvi...
Sa tobom se upoznajem samo ako je i Biki tu...![]()

ЗНАМ да сам ово већ качио...
Али помињу се животиње, снага, девојке, кондоми...
Поздрав друштву...
- - - - - - - - - -
А и брат Брзи се уклапа као мајстор...
obozavam da vezbam uz ovu stvar
mozda vam izgleda perverzno pa da se obrukam? Ma necu.A sta mislis? Kako ja odlucujem koji alat fa koristim?

U pravim rukama (rukama pravih majstora) svaki alat je dobar![]()
U pravim rukama (rukama pravih majstora) svaki alat je dobar![]()