Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde si bre Agataaaaaaa :cmok2:
Smanji malo nervozu, zbog stvari na koje ne mozes uticati nema svrhe nervirati se, znam, prosla sam kroz sve to...
...ma neka ide zivot,ja se ne zurim...:heart:
Potpuno si u pravu al sam po prirodi MNOGO nervozna, a sada pogotovo. Da ne meditiram redovno, u Vršcu bi bila (najteža ludara) a ne u Lazi. Srećom što ne diram nikog - izbegavam sukobe, al kad me neko čačne - u zmijsko gnezdo je upao! Možda je došlo krajnje vreme da pod stare dane naučim da se nosim sa životnim problemima kroz koje prolaze svi ljudi i ostanu kolko tolko normalni.

Potpuno si u pravu al sam po prirodi MNOGO nervozna, a sada pogotovo. Da ne meditiram redovno, u Vršcu bi bila (najteža ludara) a ne u Lazi. Srećom što ne diram nikog - izbegavam sukobe, al kad me neko čačne - u zmijsko gnezdo je upao! Možda je došlo krajnje vreme da pod stare dane naučim da se nosim sa životnim problemima kroz koje prolaze svi ljudi i ostanu kolko tolko normalni.
:sad2:
Pa kako ti mislis covek da ti pridje? Sad vise ne smem da se zajebavam sa tobom....

:sad2:
Pa kako ti mislis covek da ti pridje? Sad vise ne smem da se zajebavam sa tobom....
Da, mene se neki ljudi nepotrebno plaše (to nema veze sa tobom, znam da se šališ). Dragi Brzi, ja sam u suštini dobrodušna i stvarno nikom ne želim zlo. Samo na napade reagujem a zajebanciju volim, pa zar sam te nekad nagrdila za ove dve godine koliko sam na forumu?

Sav sam se najezio,zivotinjo moja!!! :rotf:
:zper:

- - - - - - - - - -

Da, mene se neki ljudi nepotrebno plaše (to nema veze sa tobom, znam da se šališ). Dragi Brzi, ja sam u suštini dobrodušna i stvarno nikom ne želim zlo. Samo na napade reagujem a zajebanciju volim, pa zar sam te nekad nagrdila za ove dve godine koliko sam na forumu?

Ti si duuuuuusica jedna draga :cmok2:

- - - - - - - - - -

Ja mog sopenhauera drzim zakopcanog....

Evi vam vic:

Ulazi dečko u radnju i kaže:
Dajte mi 5. kutija kondoma!
Hoćete kesu?
Ma ne treba,devojka je stvarno lepa...:zcepanje:

:rotf:

ЗНАМ да сам ово већ качио...
Али помињу се животиње, снага, девојке, кондоми...
Поздрав друштву...

- - - - - - - - - -

А и брат Брзи се уклапа као мајстор...

ЗНАМ да сам ово већ качио...
Али помињу се животиње, снага, девојке, кондоми...
Поздрав друштву...

- - - - - - - - - -

А и брат Брзи се уклапа као мајстор...

:super: obozavam da vezbam uz ovu stvar ;)
Ne znam dal da slikam sutra kad radim zadnju lozu...:think: mozda vam izgleda perverzno pa da se obrukam? Ma necu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back