Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није бре...
Знам кад сам био клинац па најаве плус 33, ћале се хватао за главу...
И то у августу...
Али Сунце се пита - а оно улази у хладнији циклус...
А један траје 35 година...
Значи, лагано се враћамо у седамдесете по клими...
Још само кеша као онда и јухухуху...

Voze dva Cigana puna kola starog gvozdja, akumulatora, starih peći itd. Kako ih vuče stara kobila, a bilo uzbrdo, prdnula od muke.
Na to će jedan:- "A b'e, b'ate, šta to smrdi?", a drugi će na to: -
"Lamela, b'ate, lamela''

- - - - - - - - - -

Дали слепом човеку турпију у руке. Овај узе, поче да је врти, обрће, пипка уздуж и попреко, те је врати назад и рече:
- Свашта, већу глупост до сад нисам прочитао!

Црњак?
Била два пријатеља и ходали градом, ратно примирје било.
Кад почео опет хаос, и гранате падају.
Они шетали крај ријеке, и прескоче ограду и ухвате се рукама...
Висе они тако иза камене ограде над ријеком и једном се при*ере...
Каже му овај други - ајде, па фрка је, откопчај се, доље је ријека свакако...
И послије пет минута пита овај други првог: је ли, бојиш ли се ти граната?
Каже овај НЕ, ни случајно.
ПА ШТО ОНДА БРИШЕШ МОЈЕ ДУ.ПЕ?

Voze dva Cigana puna kola starog gvozdja, akumulatora, starih peći itd. Kako ih vuče stara kobila, a bilo uzbrdo, prdnula od muke.
Na to će jedan:- "A b'e, b'ate, šta to smrdi?", a drugi će na to: -
"Lamela, b'ate, lamela''

- - - - - - - - - -

Дали слепом човеку турпију у руке. Овај узе, поче да је врти, обрће, пипка уздуж и попреко, те је врати назад и рече:
- Свашта, већу глупост до сад нисам прочитао!
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku BRITNEY 3.

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku BRITNEY 3.

Aj i meni jednu

-----------dve lezbejke otišle u saobraćajni SUP da traže roze tablice...........

Ne može - samo crno-bele.

Kako ste pederima dali plave............:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ej dragi Buu, koja reka je u pitanju?

Tisa.

E kad se setim detinjstva, svake nedelje su išli Romi sa zapregom ili već nekom škopocijom i vikali:
''Staro gvožđe, staaari akuumilatooori, kupujemo!''
A danas, takođe vikendom, idu kolima sa razglasom i snimljenom trakom, savremenog sadržaja:
''Staro gvožđe, veš mašine, akumulatore i ostale sekundarne sirovine,kupujemo! Čistimo podrume, šupe i odnosimo nepotrebne stvari!''
Znam napamet jer kruže po kraju i više puta u toku dana ih slušam!

Признај да им ти пишеш текстове?!
Поздрав свеколиком форумашком чланству...ја сам и даље у добровољном изгнанству у радионици...навалио посао, не стижем да се одморим...
Само што сам један посао завршио, стигла хитна наруџбина за још седам апарата...
Идем да пожелим комшијама добројутро партитуром за брусилицу и чекић, у А-дуру...

Признај да им ти пишеш текстове?!
Поздрав свеколиком форумашком чланству...ја сам и даље у добровољном изгнанству у радионици...навалио посао, не стижем да се одморим...
Само што сам један посао завршио, стигла хитна наруџбина за још седам апарата...
Идем да пожелим комшијама добројутро партитуром за брусилицу и чекић, у А-дуру...

Dobroitro Brzi, dobroitro svima.

Kakve aparate to praviš ?

И све потребнија у градовима...успут, није то ново, у америки се то птави већ 30 година....а код нас, са поносом могу рећи, последњих три године...до тада смо увозили...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back