BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Bravo sokole 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro M i srecan rad
Jos si odmoran,zato ti prija, cenim da ces u podne promeniti misljenje o lepom prvom radnom danu![]()
vi moderacijo i moderatorko prvo promenite naziv naziv pdf-a, izbacite nov pdf astralna projekcija i onda ga u roku od 2 nedelje potpuno obrisete haha
aj recite mi da to nije nesto po ugledu na relaciju Srbija - Kosovo, vidim da je objasnjenje pravila po ugledu na RTS
mogli ste neku fusnoticu ccc
sto se mene tice bar mi je teme astralna projekcija zao kad bi po nekoj svojoj prirodi mogla da se bavi pitanjem postojanja jedne takve druge stvarnost i sl, bez da ima veze sa onim ostali svime sto je sl, okultizmom, ezoterijom, babinim vracanjem i crvenim koncom, slicno kao kad bi npr zabranili raspravu o multiverzumu
al dobro mozda su ti ljudi doneli bolju odluku bar u ovom trenutku, i vecina bi se okrenula losem nego dobrom, ma da ako pretpostavimo da se lose zabrani, ljudi opet mogu pronaci nacin, pitanje je karakteristike licnosti, a zabrana mistificira
a mi jesmo zaostala nacija, ajde da lupim i kazem neka ima neka 4 pogleda u zivotu, za svakog Srbina(od ispod ulicara do iznad akademika) su bar 1-2 sto bi TV bio za nekog iz 12 veka i apsolutno neprihvatljivo
jbg ko ce znati sta je zivot i istina...
Ćao kafano a tebi MIzeš ga.
Za poöčetak, promenilo se vreme.
Čisto da obeleži, zasivelo je danas, prvi put posle skoro mesec dana.
Srećan rad, važno je da se mi držimo, pa ko pod štitom, ko na štitu.
Ciao bella, sebe više podsećam na hibrid bunike i koprive!!!Nece grom u ljubicice![]()
I sebe, i sebe, al to kad sam u dobrom fazonu, inaće je dijapazon od pomenute bunike, kaktusa, velebilja, muholovke do koprive.hehehehe...mene npr asociras na marihuanu![]()