Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
51.037
Dragi moji i drage moje,

Evo još jedne kafane koju sam mogla nazvati i „Poslednja šansa“:mrgreen: ali – kako takva već postoji, tužili bi nas zbog krađe autorskih prava.
Ovo je vaša, tj. naša tema za neobavezno ćaskanje na kojoj, podrazumevano, neće biti provokacija, uvreda i svađa. Virtuelne kafane su sjajna prilika da spamujete do mile volje, u pauzama dok čekate inspiraciju za pisanje na „donjim“ temama.

Kad god otvorim kafanče na forumu, ja volim i da ga vizuelizujem.
Dočarajte sebi, dakle, jedno pomalo retro, pomalo neobično mesto, natrpano raznim potrepštinama ali i eksponatima: tu je uobičajeni inventar (flaše, čaše, tanjiri, escajg, aparat za kafu i slično), tu su razni artefakti koji vas prosto mame na razmišljanje ili polazak u istraživačku avanturu. Ko želi da vidi (a to se postiže ako zažmurite i zamislite) videće na policama vanzemaljski embrion pod staklom, prstohvat crvene prašine s Marsa i razne druge relikvije.
Na zidovima se nalaze posteri sa lajt motivom ovog pdf

384138-bigthumbnail.jpg

movie_xfiles.jpg

Udobno ste zavaljeni u kožne fotelje,
Black-Leather-Sofa-by-Desiree-Divano.jpg

pijuckate šta želite, ili jedete. Pored visokog, crvenog šanka nalazi se stari džuboks, ali imamo i savremeniju tehnologiju pa ljubitelji dobrog filma I novije muzike mogu uživati u gledanju, tj. slušanju istih.

Možete pričati, možete puštati muziku …. ali ne zaboravite ključno: peti element.

Otvoreno. Uđite.

kakav je stihoklepac borac z.p.z.
smori me ovaj uvodni tekst za kafanu
opet je zakljucana kafana?
kako li samo uspete da se primite
na neke virtuelne likove bas vam se divim

evo od mene jedan video o atlantidi, lemuriji, duhovnim dimenzijama, palim zidovima itd.

Par detalja iz Splita, letos

_P1080581.JPG

Klapa u perivoju pred Grgurom.

_P1080589.JPG

Sv. Grgur sa zapadne strane, sad vidim da stoji isto kao na tvom snimku. Vide se dva zelena traga na podestu
Smog i kisele kiše su ga izgleda načele

_P1080590.JPG

jedan koji odoleva svim kišama burama i neverama
_P1080602.JPG

Prilozi

• _P1080551.JPG
    _P1080551.JPG
    18,9 KB · Pregleda: 5
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back