Kafe-poslastičarnica "Šećerlema"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro! :)

ME13OYUW_o.gif

Dobro, ovde se desila situacija da je neko napisao pogrešan post, zatim nakon minut uočio grešku i pristupio prepravci, dok je istovremeno drugi igrač postovao. Ne mogu tvrditi da je bilo zle namere, ali je svakako igrač koji je napisao prvobitni pogrešan post trebao da refrešuje stranicu kako bi se uverio da neko u međuvremenu nije napisao još jedan.
Budući da se oko ovoga podigla temperatura, da ne bismo sad imali nepotrebnu prepirku ova će teme čisto odmora radi do večeras biti zatvorena. Hvala na razumevanju.

Pošto ne mogu da odgovorim u Predlozima, a veoma je bitno, ispada da "neko" ko je napravio grešku, nije video moj post.
Kako ga je onda preskočila citirajući svoj editovan???
Nemojte se igrati sa takvim stvarima.
Ovde ima isuviše iskusnih igrača da bi neko pokušavao (bezuspešno) da nas zezne.
Hvala na razumevanju :malav:

Ne mora uvek biti zla nemera.
Neko ima brži a neko sporiji internet.
Ako vidim da sam napravila slovnu grešku, vratim se da ispravim.
Dok ja ispravljam, neko je pomislio da sam pogrešila, i jednostavno me preskoči, ili se nadoveže na moju grešku.
Po nekad istovremeno odu dva posta.
Ko ima jaču mašinu, njegov je prvi, što ne znači da je onaj drugi napravio grešku.

Ne mora uvek biti zla nemera.
Neko ima brži a neko sporiji internet.
Ako vidim da sam napravila slovnu grešku, vratim se da ispravim.
Dok ja ispravljam, neko je pomislio da sam pogrešila, i jednostavno me preskoči, ili se nadoveže na moju grešku.
Po nekad istovremeno odu dva posta.
Ko ima jaču mašinu, njegov je prvi, što ne znači da je onaj drugi napravio grešku.

Lusje, da ne bismo elaborilali, nema veze sa brzinom neta, situacija je potpuno drugačija, tako da ne bih dalje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back