- Poruka
- 545.951
Laku noć drugari! Uživajte u igricama. Ja moram na spavanje. Specijalan pozdrav za Kiki ako bude dolazila noćas!
![]()
Gde ja da propustim

Lepo spavaj Bri

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noć drugari! Uživajte u igricama. Ja moram na spavanje. Specijalan pozdrav za Kiki ako bude dolazila noćas!
![]()
Samo polako, svako je u početku imao problem. Sve će biti u redu.
Sredio sam ono.![]()
Muzel Louvre objavio kompletnu kolekciju online. Prilika za one koji nisu bili u posjeti. Ili za one koji su bili da se posjete.
https://www.louvre.fr/en/online-tours#louvre-at-home
ja ne, Louvre je kasnioJoš prošle godine su svi veći svetski muzeji ovo uradili, kasniš bre Springeru![]()
Around this time last year, museums all over the world started launching virtual this, digital that. The global shutdown meant that browsing ‘online galleries’ was as close to the real deal as we were going to get – and in fact, there were so many damn virtual museum tours that it was hard to keep up. (Trust us, we tried.)
Yet one museum that never jumped on the trend was Paris’s Louvre. The grand old dame has remained above all that newfangled digital nonsense… until now.