Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 269.444
Ej Gde nestade Lisa Ann ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, valjda ima decu. Ma penzionisala se ona sigurno pre 10 godina.Ej Gde nestade Lisa Ann ?![]()
Riba.Od toga pravimo avion ili šta?
U moje vreme nije bilo tutorijala, a sad baš nešto nemam volje za tim.Nisam ni ja radio ovako nesto ranije. Samo sam jednog dana uzeo i resio labuda da odradim. Pratio tutorijal i uspeo skoro. Vrat mi nike zabacen unazad.
Ali ja nisam koristio papir predvidjen za origami.
Genijalan glumac. Što reče jedna (nažalost) bivša forumašica on je bio najgotivniji negativac.Nešto ste mi tihi danas.
![]()
On je moj omiljeni HP karakter. U knjizi je super predstavljen. Alan je to savrseno predstavio. Imao je odstupanja od knjige u nekim momentima jer je snejp osoba sa izuzetnom samo kontrolom koji nikada ne ispoljava emocije i gotovo sapuce dok govori. Tako je opisan u knjigama.Genijalan glumac. Što reče jedna (nažalost) bivša forumašica on je bio najgotivniji negativac.
A koliko je to godina?Pa jes' i ja sam ga voleo u tvojim godinama. Priznajem.
Omašio si.Pre jedno 30.
Otprilike. Hiperaktivna sam osoba, a u pdf-ovima koje volim ne piše se brzo koliko bih ja voleo i onda samo osvežavam stranicu.Misliš zbog neizlazaka?