Kafe-poslastičarnica "Šećerlema"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dosta tih podešavanja imaju i noviji mobilni telefoni, samo što nas najčešće mrzi da podešavamo za svaku sliku pa uglavnom idemo na neku automatsku varijantu.

Imaju ali ipak nisu dovoljno dobri.

Jedini koji je za više klasa bolji po pitanju kamere je HUAWEI PRO 30, njime može i mesec da se "uhvati"...
cena - prava sitnica :sad2:

968de3ec4dab1dd4dfe30669498-753x851.jpg

Dobar dan u znamenitoj poslastičrnici. Crna Kiki, kakva rekreacija daj kolača, čokolade, a što da ne i sladoleda. Gleda li se tenis? Ovo moje pseto hoće da se šokne od dranja mm dok gleda tenis. I da ostavim za dlugomira lepu pesmicu (ide uz kolače i neka lepa muzikica) bruka da zna samo za PSY i Gangam style. Još jedna lepa obrada nažalost pokojnog dečka anđeoskog glasa. Narvno bivši pevač grupe Šajni, Kim Đonghjun i obrada pesme Y ¿Si Fuera Ella? Alejandro Sanza. Da ne budem prosta pa da dam drgačije poređenje, nek' bude ko' fića i merceses.

Dobar dan u znamenitoj poslastičrnici. Crna Kiki, kakva rekreacija daj kolača, čokolade, a što da ne i sladoleda. Gleda li se tenis? Ovo moje pseto hoće da se šokne od dranja mm dok gleda tenis. I da ostavim za dlugomira lepu pesmicu (ide uz kolače i neka lepa muzikica) bruka da zna samo za PSY i Gangam style. Još jedna lepa obrada nažalost pokojnog dečka anđeoskog glasa. Narvno bivši pevač grupe Šajni, Kim Đonghjun i obrada pesme Y ¿Si Fuera Ella? Alejandro Sanza. Da ne budem prosta pa da dam drgačije poređenje, nek' bude ko' fića i merceses.

O Gordanooo :D

Naravno da se gleda tenis, kako bez njega :D
Bilo je mnogo hrane u poslednje vreme, propagiramo zdrav život :malav:

Ma dobro, lepo je to, nego imaju li ti Koreanci nešto čvršće, hard rok, bluz, tako nešto?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back