- Poruka
- 545.951
Ja sam odrasla na rock muzici 80-tih uglavnom, mada ima dosta i one ranije, tako da mi ovo
zaista ne znači ništa. Ne mogu ja to..., sorry Goco
zaista ne znači ništa. Ne mogu ja to..., sorry Goco

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što smeta, da pišem o grjanju. Odlično nas greju. Napolju trenutno -2. U prodavnici gužve. Može? Svratim jednom u pola godine, pa preživite.Au bre Goco, pa ti pišeš disertaciju o muzici u Poslastičarnici![]()
Kao i uvek znam i čemu pričam ša sad disertacija ili ne..Izvini za link sa FB evo sa you tube ako te interesuje ako te ne isnteresuje nikom ništaDobro, ali bilo je korisno jer to stvarno nisam znao. Jedino klip ne mogu da pogledam jer me link šalje na fejsbuk, ne znam zašto. No, svejedno verujem Goci da je sve tako kako je napisala.
Nisam ti rekla da postaneš njihov fan nego da poslušaš. I peva na engleskom.Ja sam odrasla na rock muzici 80-tih uglavnom, mada ima dosta i one ranije, tako da mi ovo
zaista ne znači ništa. Ne mogu ja to..., sorry Goco![]()
Hvala Goco, lepo je. Ipak, ja više volim ovu rusku varijantu...Kao i uvek znam i čemu pričam ša sad disertacija ili ne..Izvini za link sa FB evo sa you tube ako te interesuje ako te ne isnteresuje nikom ništa
Što smeta, da pišem o grjanju. Odlično nas greju. Napolju trenutno -2. U prodavnici gužve. Može? Svratim jednom u pola godine, pa preživite.
Sretna Nova Godina svima!!!
Sreca Nova i od mene ,
zelim niko da vam ne fali i nista da vas ne boli![]()