Kafana Kafe-poslastičarnica "Šećerlema"

20e8992793d2699a68ca5f71235f9761.jpg

:lol:

naravno, u pravu si :D

Lepa pesmica, lepa :D

Koliko dugo igraš golf ? ideš li na neka takmičenja ili je to samo amaterski ?

biti profi golfer moras (kao i u svakom sportu)
poceti od malih nogu.
amater,
kao i sve ostalo :lol:
osamdesetih sam igrao i...smatrao da je to samo za stare;
steta,
prekasno zavoleo i otkrio da sam cak i talentovan:fdlan:

vazno je da me zadovoljava :rumenko:

Da, gledala sam neki film o klincu koji je na nekom takmičenju pobeđivao sve neke vrsne golfere, bio atrakcija...
Pa kod nas je golf slabo zastupljen...ljudi i nemaju prilike da se upoznaju s njim, pogotovu što zahteva značajna sredstva.

Dobro je kad čovek nađe nešto u čemu uživa, pa još kad je to na svežem vazduhu, superiška !

:zeek: Kiki, otkud ti u poslastičarnici? :pljus:

Draga, znam ja da ti znaš da ja ne jedem kolače, ali nisam mogla da odolim ovom lepom prostoru, a i bilo je mi je hladno noćas na igrici a ovde je bilo toplo :D

Osim toga znaš da nam je zemlja u krizi, moramo da pomognemo ekonomiju, tako da slobodno svrni kad god hoćeš :D :zag: :cmok2: i posluži se, imamo neverovatan asortiman kolača, sladoleda i prirodnih sokova :D

Mislim da sam ti već rekla da sam bila u Vegasu, pa nije potrebno da ti meni bilo šta pokazuješ.

Onoliko debelih ljudi kao u Vegasu, ne videh u celoj Srbiji :rotf: baš piju pivo :hahaha1:

Po tebi se i deca opuštaju uz konobarice i pivo ? Nono !!! Bad boy !!!

ma nije u debljini kiki-ce, vec u uzitku, .....z:)

a s druge strane, ovo, tj sladoLedi upravo to i radi. Leeeedi narocito kada je sa udarima vetra-25.z:shock:

A Dje su nasi kolaci, gdesu tu pite sa visnjama, sa jabukama, pa Strudle razne a narocito sa makom...:deda:

to je bre ono pravo a ne ,ovooooo.

A ja sam i dete a i konobarice su deca, pa za igrati se , dusu dalo a ak uz to ide Pive i divne muzike.z;)

- - - - - - - - - -

daj bre Marsi,
nemo` odma` sa jednom porukom da zauzimas celu stranicu :fdlan:
i,
nije ovo politicka kaHvana,
vec exluzivna Poslasticarnica :)

Pogledajte prilog 368966

i jedan slatkis od mene :)

ama, pa sto cu sa Cukom, jel da se jede, jal da se maze ,jal :zroll:

A gde su kolaci, oni domaci:deda:

A za sliku, ej u lasveganos, bavarski hotel, restoran i muzika, uz to i piveeeeee.:zskace:

ma ima i kolaca, no ,ko ce jesti kolace uz pivo.:zelenko3:

Nije šija nego vrat, kako ti odgovara tako teraš vodu na svoju vodenicu.

Pomiri se sa situacijom, mi smo sad poslastičarnica, a tebi ako je do alkohola i ženskih, ti ni o čem drugom ovde i ne pričaš, idi tamo gde ih ima.

Što se tiče pasa, ti kao živiš u jednoj zemlji gde je to dozvoljeno a ovde ti smeta ? Čudno :think:

Back