- Poruka
- 239.467
Izvini, nisi napisao pol pa sam po nadimku zaključio.Hvala druze dlugomire. Zaista hvala na toploj dobroslici, samo sto nisam zensko.![]()
Ispravio sam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini, nisi napisao pol pa sam po nadimku zaključio.Hvala druze dlugomire. Zaista hvala na toploj dobroslici, samo sto nisam zensko.![]()

Odaću ti jednu tajnu: Najčešće nemam vremena da čitam ogromne tekstove, a ove priče su baš podugačke. Nekad u tim situacijama glasam po principu eci - peci - pec, a ovoga puta sam bacio kocku jer ih ima tačno 6. Kad je mogao Cezar zašto ne bih i ja.Imamo glasanje na Književnosti:
https://forum.krstarica.com/threads/novi-prozni-konkurs-na-temu-da-mogu-vratiti-vreme.954906/

e ajde da ponovimo gradivo ,
, kako si , šta radiš, podugo te nije bilo , e nego si za kafu , eheee od kada je bio 02.07Odgovor posle 28 dana, mogao si da sačekaš 2.07![]()

Da, retko svraćate nažalost.eheee od kada je bio 02.07![]()
@~Kiki~ ti ovo mene forhendom ili direktno u glavu reketomNisam vas još obišla, ima li šta novo osim: "Spremam se kao da ću igrati?"![]()

Hvala puno.@dlugomir srećan ti rođendan![]()